Про годинники Patek Philippe

Годинники Patek Philippe настільки добре відомі в усьому світі поціновувачам стилю та якості, що не потребують якоїсь додаткової реклами.

Ці хронометри самі рекламують своїх власників, як людей, що належать до еліти - політичної, спортивної, творчої.

Кожна модель годинників Patek Philippe - вишукана та надзвичайно унікальна, виготовлена з дорогих матеріалів, в тому числі золота та діамантів. Це й обумовлює високу вартість хронометрів. Справжня швейцарська якість, яка не тиражується мільйонними екземплярами, доступна лише для обраних. Компанія відома своїм виробництвом вже більше 170-ти років, проте за весь час свого існування випустила лише 600 тисяч екземплярів годинників. Індивідуальність, якість та надійна багаторічна робота - ось основні критерії, на яких базує свою діяльність бренд Patek Philippe.

Традиційно, як і все унікальне та надзвичайне, часи Patek Philippe https://imidge.com.ua/ru/f-watches- patek_philippe/ копіюються, аналоги тиражуються, проте якість та точність не завжди відповідають якісному рівню. Тому, вирішивши придбати репліку брендового годинника варто добре зважити, де саме це зробити.

Відео дня

копии часов Patek PhilippeІнтернет-магазин Імідж працює на теренах України більше десяти років і за цей час заслужив гарну репутацію у своїх покупців, як портал, що пропонує не лише низьку вартість за дорогий бренд, але й відповідну цьому бренду якість. В каталозі магазину близько 9 тисяч моделей чоловічих та жіночих годинників Patek Philippe. Японські механізми зібрані австрійськими майстрами мають цілковиту відповідність швейцарській якості. При цьому європейські виробники свої послуги продають значно дешевше. Відносно низька ціна реплік обумовлена ще й вартістю матеріалів. Замість золота та діамантів ці годинники виготовлені зі сталі, сапфірів, вкриті позолотою. Все це надзвичайної якості і зовні ніяк не відрізняється від оригіналу. Магазин надає на свою продукцію трирічну гарантію, проте прослужить вона своїм власникам набагато довше.

Коментарі (1)
  • Владислав Орлов

    О так Патек Філіппе – вишуканість в усьому. Якби в мене були кошти я б більшу половину годинників з каталогу Імідж купив би)))) Подобаються мені хронометри цієї марки. Дуже гарно що Патек Фаліппе копії є більш доступними для українців. Я наприклад на іміджі придбав собі годинник із колекції Калатрава за 5,5 тис гривень а його попередник (оригінал) коштує 23,9 тис доларів. Відчуваєте різницю… Зовні схожіть майже ідентична (так є деякі розбіжності але досить не значні як для мене). Нехай в моєму немає білого золота 18к, там і ще деяких дуже коштовних матеріалів, котрі замінені на більш дешеві але він не меш якісний і не менш привабливий.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up