Тенденції у чоловічому гардеробі у 2023 (Новини компаній)

Тенденції у чоловічому гардеробі у 2023 (Новини компаній)

Для чоловіків стежити за модою не менш важливо, ніж для жінок. Тож у гардеробі 2023 року з’являються практичні та дещо легковажні речі.

Розберемося, які тенденції вже підготували дизайнери відомих брендів. А вибрати й замовити чоловічий одяг за посиланням ви можете у магазині Інтертоп.

Black to black у моді

Нарешті чоловіки можуть не хвилюватися, що переважна кількість речей у їхньому гардеробі саме чорна. І кожен бренд підійшов до питання своєрідно. Одні обрали містичну естетику в чорному кольорі, інші — обтислі силуети з ледь відмінними відтінками, що більше залежать від текстур.

У 2023 році демісезонну чорну куртку можна вибрати серед колекцій Marc O’Polo, повсякденні штани замовити від Piazza Italia, а стильний світшот знайти у Trendyol. 

Функціональні куртки

Попри тенденції на гіперболізовану жіночу фігуру, крій «пісочний годинник» та квітковий принт, у 2023 році з’явився особливий попит на функціональність. Тож для чоловіків дизайнери намагаються створити комфортний та корисний верхній одяг. Подібні куртки зустрічаються у:

Ці моделі легко можна ввести у повсякдення та використовувати для прогулянок, на роботу тощо.

Широкі або мішкуваті джинси

Офіційно у цьому сезоні до модних подіумів повернулись мішкуваті джинси. Ті самі, які були популярні в нульових та на початку десятих років. Вони отримали дещо інший фасон — більш сучасний та зручний. Якщо ви хочете на собі спробувати нову тенденцію у світі чоловічої моди, то можете обрати моделі OSBY або DENIM від бренду Marc O’Polo.

Обмежень у кольорах, наявності додаткового декору немає. Тут ви можете абсолютно розраховувати на власний смак та пропозиції дизайнерів. Наприклад, Trendyol пропонує насичені відтінки синього, а Emporio Armani наближає колір до чорного.

 

keyboard_arrow_up