У Хмільницькому районі на День захисту дітей дарували подарунки і розважали малечу(Прес-служба Благодійного фонду Миколи Філонова)

У Хмільницькому районі на День захисту дітей дарували подарунки і розважали малечу(Прес-служба Благодійного фонду Миколи Філонова)

У Міжнародний день захисту дітей благодійний фонд «Посмішка ЮА» за підтримки міжнародної організації “Save the Children влаштували” справжнє свято для маленьких мешканців села Кожухів Хмільницької територіальної громади.

 

Партнерами в організації свята стали ГО «Ми – Вінничани» та Благодійний фонд Миколи Філонова.

«Наша команда працює вже другий рік та надає психосоціальну підтримку дітям, молоді та їх родинам. Сьогодні до свята долучились більше сотні дітей. Це чудово. Представники благодійного фонду Миколи Філонова привезли всім дітлахам, які були на святі подарунки: набори для творчості та іграшки», – розповіла супервайзерка ГЦ «Простір дружній до дітей, молоді та сімей» Вікторія Кравчина.

Для малечі організатори влаштували справжнє свято з піснями, танцями, майстер-класами з творчості та подарунками.

«На святі весело. Ми прийшли сюди з друзями, щоб гарно провести час. І все вийшло, розваг тут повно», – каже місцева мешканка Софійка.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що вже 7 шкіл Хмельницького району отримали спортивний інвентар в рамках спільного проєкту Благодійного Фонду Миколи Філонова і Благодійного Фонду “МХП-Громаді” “Спорт заради перемоги”.

keyboard_arrow_up