Волонтерство - крок до перемоги! (Новини компаній)

Волонтерство - крок до перемоги! (Новини компаній)

Під таким гаслом у Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту відбувся тиждень волонтерських справ на підтримку Збройних сил України.

Розпочався тиждень благодійним ярмарком, який організували класні керівники, майстри виробничого навчання, здобувачі освіти та їх батьки. 

Кожна навчальна група творчо підійшла до організації та проведення заходу. З любов’ю були приготовлені різні види випічки, кондитерські вироби, бутерброди,  желейні десертні вироби. Здобувачі освіти намагалися вразити оригінальністю та творчим підходом до виготовлення смаколиків для продажу, щоб зібрати якнайбільше коштів для наших захисників. На ярмарку панувала тепла, дружня, патріотична атмосфера.  У майстерні арт-простору здобувачі освіти перукарського мистецтва заробляли кошти розмальовуючи руки хною всім охочим. Разом було зібрано понад 14 тисяч гривень, ці кошти будуть спрямовані на підтримку наших військових.

Крім цього, вихованці гуртків художньої самодіяльності написали листи-подяки нашим захисникам, здобувачі освіти плели також маскувальні сітки, проводили майстер-класи по плетінню браслетів-оберегів для військових. 

Такі тижні волонтерства будуть проводитись і надалі, аби залучати здобувачів освіти до спільної діяльності задля Перемоги!

Разом ми сила!

Разом до Перемоги!

keyboard_arrow_up