«Медичній службі однієї з новостворених бригад потрібна наша допомога. Часу небагато»

«Медичній службі однієї з новостворених бригад потрібна наша допомога. Часу небагато»
  • Голова громадської організації «Суспільні ініціативи Козятинщини» Олена Іванчук опублікувала пост — медичній службі однієї з новостворених бригад потрібна допомога. На все про все є небагато часу.

Що конкретно необхідно

  1. 1. Є автомобіль, який потребує певного ремонту, технічного обслуговування та переобладнання в мобілізаційний стабілізаційний пункт.
  2. 2. Необхідно придбати санітарний автомобіль для евакуації. Його вже шукають за кордоном (швидка допомога або поштовий автомобіль) і ціна питання 5-6 тис. євро, якщо не зовсім убитий.
  3. 3. Для того, щоб усе це працювало, потрібно медичне обладнання, перелік якого є, і пошуком якого займаються усі, кого хлопці  і сама Олена змогли «дістати».

— Чи не вперше я звертаюсь до своїй друзів з допомогою про фінансову підтримку. Самонадіяно сподіваюсь, що ви зможете допомогти у важливій і терміновій справі і моє прохання для когось має вагу. Як не банально, але вартість однієї кави або пачки сигарет допоможе в загальному підсумку,. Дуже сподіваюсь на допомогу усіх друзів та колег. А також на поширення, — йдеться у дописі Olena Ivanchuk

Картка для поповнення рахунку належить військовому медику цього підрозділу, бо так можна оперативно вирішувати проблеми. Василь: 4149 6293 5703 1954 Приватбанк

Відео дня

Нагадаємо, Козятинські лікарі Тетяна та Сергій Шлапаки придбали військовим автомобіль, який врятує багато життів

Також додамо:

  • Волонтери з Самгородоцької громади оголосили збір коштів на вантажівку для наших військових, які обороняють країну на бахмутському напрямку. Необхідно було зібрати 400 тисяч гривень.
  • Тиждень тому повідомили — зібрали 220000 гривень з 320000 запланованих. 
  • А днями  збір уже закрили. Дякують кожному за допомогу

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up