Допомагаємо ЗСУ . Волонтерський центр РІА в Золотому покращує боєздатність ЗСУ

Допомагаємо  ЗСУ . Волонтерський центр РІА в Золотому  покращує боєздатність ЗСУ

Волонтерський центр “”RІА-Козятин” долучився до акції Волонтерів Полісся з персональним відвідуванням вояків Збройних сил України, що базуються в районі Золоте та Званівка. Доставлена волонтерська допомога була сформована на основі заявок солдат та потреб воюючих підрозділів, які 7 червня 2018 року відбули в зону бойових дій.

Як не дивно, матеріальне технічне забезпечення військ підкульгує. А такі дрібниці, як робочі рукавиці, кейло, лом, сокира, цвяхи, ножівка і те, чим заточити домкрат, молоток, добротні гаєчні ключі — є серйозною проблемою.

 

Фотографія

Відео дня

Як правило, МО ЗСУ взагалі не бере до уваги такі життєво важливі питання. Вирішують такі питання солдати, як правило, з власних заощаджень. Що мінусує їх оклади за місяць, буває, на половину.

Фотографія

Це війна. І солдат має берегти майно, але не до такого, щоб ризикувати власним життям. Збереження людей — це перша тема, що гарантує перемогу, тому майнові втрати молота і кувалди для солдата не суттєві. Оскільки, ЗСУ ведуть оборонну війну, то обійтись без “шансового” інструменту не можливо.

Громаду прошу долучитись до збору інструментів для воюючих підрозділів.

На сьогодні отримана термінова заявка на звичайні носилки медичні для переміщення поранених.  Потреба в 9 штуках. Артилеристам: електроз’єднання “тато-мама” від 1,5 В до 360, щоб могли своєчасно і влучно стріляти.

Перемогу можливо здобути лише максимальним забезпечення ЗСУ, що покращує їх боєздатність.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up