Дві події в один день в Козятині . Субота 09-12-2017 р.

В Козятині зібрались ветерани війни з Росією та ті, що служать в ЗСУ і приймають участь в бойових зіткненнях. Перші обговорили ситуацію відносно хуліганських дій до ветерана війни . Проблеми їх соцзабезпечення від житла до медобслуговування, інші — нагородили волонтерів. Командир воюючого підрозділу нагородив реальних помічників ЗСУ в зоні бойових дій.

Дві події в один день в Козятині . Субота 09-12-2017 р.
Коментарі (1)
  • козятинець

    Батальйон “Вінниця” відзначив волонтерів Командир батальйону "Вінниця" Руслан Гурняк від себе особисто і від всіх бійців батальйону подякував всім, хто допомагав і допомагає військовим на передовій. Урочистості відбулися у суботу в Козятині. Тетяна Лозінська access_time 2 години тому more_horiz share 0 chat_bubble 0 visibility 9 Волонтерів нагородили орденом "За бездоганну службу": козятинських Катерину Шевченко (працівник ШЧ-3), Віктора Сагайду (фермер), Миколу Кирилюка (підприємець), Михайла Зікраня (керівник Козятинського м'ясокомбінату), Сергія Бугаєнко (працівник м'ясокомбінату), Володимира Куценка (директор Козятинхліб) також бердичівських вонтерів-льотчиків братів Романенків Володимира та Олександра, вінничан Олега Парфілова (працівник Вінницької облради), Наталію Корольову (підприємець). Напередодні таку ж нагороду з рук Руслана Гурняка отримав керівник поліції Юрій Педос. Варто відвідати Магічне шоу у Музеї науки Нагороджені відзнаками "Волонтер" директор Козятинського училища залізничного транспорту Андрій Стецюк та підприємець з Києва Юрій Проценко. “Почесні грамоти” командир батальйону вручив депутату Козятинської міськради Вадиму Рожуку та ГО “М. А. К.”, отцю ГК церкви Антону Борису та його прихожанам, Олександру Дем'яненку з Бердичева та підприємцям Марині Тимощук з Козятина і Галині Остапенко з Вінниці. Під час урочистостей було передано на ремонт мікроавтобуса батальйону 5200 грн,  які зібрали волонтери.

    Посилання на джерело: https://kazatin.com/lyudi/batalyon-vinnitsya-vidznachiv-volonteriv-10660052.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up