Лікар з Бразилии радить жити «на всю котушку», тому що здоровий спосіб життя - це міф!

Лікар з Бразилии радить жити «на всю котушку», тому що здоровий спосіб життя - це міф!

Пауло Убіратан, головний лікар з бразильського міста Пуерто Алегре, в інтерв'ю місцевому телеканалу розповів таке, після чого він став світовою знаменитістю.

А саме в інтерв'ю доктор спростував всі вважалися раніше непорушними постулати, що стосуються здорового способу життя. Лікар вважає, що найчастіше все те, про що говорять як про корисний для організму, насправді нічого крім шкоди йому не приносить.

Убіратан впевнений, вегетаріанство шкодить людині, а вправи для серцево-судинної системи зовсім не продовжують життя, а навпаки - скорочують її.

Бразильський доктор каже: «У серці закладений запас міцності для виконання певної кількості м'язових скорочень. Чи не витрачайте їх на вправи. Ваш період життя закінчиться незалежно від способу використання серцевих скорочень. Це все одно, що говорити, ніби ви можете продовжити життя свого автомобіля, ганяючи його на підвищеній швидкості ».

Відео дня

Філософія Убіратан проста - не потрібно нічого робити, якщо нічого не болить. Можна їсти смажене, пити пиво і вино, активно займатися сеkсом, їсти м'ясо і головне - не особливо напружувати тіло якими б то не було фізичними навантаженнями.

 

Крім того, лікар з Бразилії привіт такі «залізні» аргументи: «Якби постійна ходьба була корисна, листоноші були б безсмертні. Косатки все життя плавають, їдять рибу і п'ють воду, і, незважаючи на це вони товсті. Зайці бігають і стрибають без зупинки, але живуть не більше 15 років. Черепахи не бігають і нічого не роблять, проте живуть 450 років ».

«Шоколад шкідливий?» Убіратан: «Що є шоколад? Шоколад є какао. Ще один представник рослинної їжі. Хороший продукт харчування для щастя. Життя взагалі не повинна бути подорожжю до труни з наміром прибути до нього в доброму здоров'ї, з привабливим і добре збереженим тілом. Найкраще почати шлях з пивом в одній руці і бутербродом в інший і закінчити його вдосталь «натрахавшісь», з повністю втомленим, використаним тілом, кричачи: Ура! Дякуємо! Воно того варте! Прекрасна подорож! »

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up