Мафік з поліцією буксують та обманюють заявників . Постановою суддя змушує поліцію працювати в рамках закону

Дві події кримінального характеру а саме напад на ветерана Ато Едуарда Шевчука та приватного підприємця Ігора П*явку відбулись в різних місьцях але з невеликім розривом в часі.Туда і туда виїзджала поліція Козятинського відділку. Але не тільки це спільне в справах.В двох випадках потерпілі подали заяви і прямо вказали що притиправні дії вчинив голова Козятинської районної ради Віктор Слободянюк.

 Поліція, прийнявши заяви, включили задню. Справ не реєстрували та провадження не проводили. Взнавши про такі легковажні вчинки поліції, потерпілі подалися із заявами в суд, на бездіяльність поліції, що самоусунулась від прямих професіональних обовязків.

Суд 11 жовтня 2017 року в м.Козятині постановив і зобов'язав поліцію провести досудове слідство в рамках кримінального провадження.

  Що ж, будем спостерігати за подальшим розвитком подій.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up