Психологія раба і концепція успішної держави - речі не сумісні. Або чому розгромили самооборону Козятина.

Назвем це повстання ,Бунтом.Найближчим часом не уникнути.Землю відбирають .Села знищують.Питання різати а кого ні стає актуальністю.Неймовірне озброєня поліії і нацгвардії свідчит про те що президент до цього готується.

А як до цього готуються селяни покаже час.В одне я вірю хребет народу Українця не зламати.

Влад Лісовий.



Корупційна інфекція на рівні голів сільських рад Козятинщини підгоготовила за гроші і вже створила  простір так званого ринку землі. Мета його — заграбастати орну землю. По корупційній складовій відібрати у селян також так звану пайову землю. Та так, щоб не вчинили опір. Селян заганяють в місто. Роблять міщанами. 
Стратегія президента — повальне знищення 80 відсотків сіл. Залишаться тільки ті села, що від міста на 10 і не більше 15 км. Що перейдуть в так звану зону відпочинку фінансових воротил. Втрата спадковості поколінь деорганізує і подавить бажання чинити  опір.
А вже в місті контролювати будь-які інакомислення легше. Аппарат подавлення будь-якого опору — загони поліції, а особливо нацгвардії, нашпиговуються чисельністю, мають грошове забезпечення. Технічне забезпеченням апарату подавлення сягає рівня, яком позаздрать такі ж силовики в Польші. Це дуже яскраво видно і свідчень цьому безліч.
Саме тому була знищена доволі потужна сила в Козятині, як самооборона. Яка чинила опір, а саме головне — виступила окремим гравцем, що реально завадила б, поламала б схеми відбору паїв у селян без грошей. 
Показово і це дуже добре видно по Бродецькому цукровому зоводу. Лягла самооборона — зник і завод. Навіть, якби самооборона не докладала зусиль в відстоювання інтересів селян Бродецького, чіпати завод не наважилися б ні за що. Реформа громад як раз і ставить на меті —  селян із жертв перетворити в мисливців. 
Тільки на Козятинщині таких реформ не спостерігається. Це не потрібно таким персонам, як голови сільських рад, аграрії-латифундисти, голова райради і тим більше голова райдержадміністрації. Їм і так добре.
Ми ж повинні стати відповідальними господарями власної долі.
Коментарі (1)
  • Саша Субота

    Аграрії дорвались до влади Це очевидно 8 тисяч га землі у районі обробляють незаконно хіба вони віддадуть цю землю громадам ? Ні підімнуть під себе! А допоможуть ручні сільські головиЄ приклади Журбинці ПляховаБезименна Білопілля Та у кожному селі районуСлободянюк Оркуша самі роблять оборудки з землею та іншим допомагають обєгорити селян!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up