Солдатів ЗСУ годуватиме та сама особа, що й за часів Януковича - ЗМ

Солдатів ЗСУ годуватиме та сама особа, що й за часів Януковича - ЗМ

ВІВТОРОК, 16 СІЧНЯ 2018,р.

Міністерство оборони укладе угоду про закупівлю продуктів харчування для ЗСУ на загальну суму 294,13 мільйона гривен з компанією, власники якої були найбільшими постачальниками харчів для армії ще за часів Януковича.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

ТОВ "Військторг" годуватиме солдатів Кропивницького та Львівщини.

Відео дня

На виграних цією фірмою двох тендерах формальна економія відносно очікуваної вартості закупівлі становила 2% і 5%.

Як повідомляє видання, на кожному з них чотири-п’ять учасників пропонували на 2-18% нижчі ціни, але їх відхилили: через претензії до документів або взагалі без пояснення причин.

Київський "Військторг" зареєстровано в червні 2015 року на одеситку Ольгу Матковську. Зараз ним володіють Андрій Усенко і Валентин Повар, а директором є Олександр Савченко.

Усенко керував ТОВ "Провідна продовольча компанія ЗС", "Адмет Груп" та скандальними "паливними" тендерними прокладками "Інтертрейд Ойл" і "Фінанс Менеджмент" із "єнакієвської" групи фірм, які були найбільшими постачальниками харчів для армії ще за часів Януковича.

Із травня 2016 року "Військторг" отримав підрядів принаймні на 1,32 млрд грн, а також не раз виступав єдиним конкурентом ТОВ "Транс Логістик Центр" із цієї ж групи "єнакієвських" фірм.

Коментарі (1)
  • Влад Лісовий

    https://www.youtube.com/watch?v=xYj8aPgx_so

    Повний комплект речового майна, що отримує солдат Збройних Сил України зимою 2016-17, який підписав контракт та прийшов у 72 ОМБр.

    Слава ЗСУ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up