В Австрії арештували двійника Гітлера

В Австрії арештували двійника Гітлера
http://www.heute.at/

25-річний чоловік, який намагається бути схожим на нацистського лідера Адольфа Гітлера, заарештований в Австрії за звинуваченням в прославлянні нацизму.

 

Про це повідомляє ВВС.

Молодий чоловік, який називає себе Гаральд Гітлер, фотографувався біля будинку в рідному місті Гітлера Браунау-ам-Інн. Представник місцевої поліції каже, що заарештований чоловік недавно переїхав в містечко на кордоні з Німеччиною, а до цього його бачили у Відні і в Граці.

За його словами, дії молодої людини - це не жарт і не артистичний перформанс, він цілком серйозно ставився до свого образу.

Відео дня

Прославляння нацизму в Австрії переслідується як кримінальний злочин.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up