Головний залізничник про головне на залізниці

Головний залізничник про головне на залізниці

Керівник Козятинської дирекції залізничних перевезень Василь Буцерога сьогодні гість редакції “RIA-Козятин”

У маленькому ексклюзивному інтерв’ю він дав відповіді на питання наших читачів.

— Реорганізація залізниці несе збільшення робочих місць чи їх зменшення?

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВИС в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

— Реорганізація залізниці – надзвичайно складний та трудомісткий процес. Насамперед, вона передбачає удосконалення всієї логістики та покращення інфраструктури, що саме по собі не можливе без кваліфікованих кадрів. Технологія роботи залізниці, залізничних станцій, підрозділів визначає необхідну кількість працівників відповідних професій для забезпечення перевезень та безпеки руху поїздів. Тому навіть і в процесі реорганізації не може бути зменшення робочих місць. Навпаки, на даний час немає обмежень по прийому працівників робітничих професій, до того ж з’явилась і можливість підвищення премій робітникам.

Відео дня

— Яка середня зарплатня на залізниці?

— Станом на сьогодні орієнтовно середня заробітна плата по залізниці складає 6-7 тисяч гривень. На її розмір впливають багато факторів. Не тільки сам оклад, а і вислуга, надбавки, премія та ін.

— Що таке соцпакет працюючого (звичайного робочого) на залізниці, що в нього входить?

— Соцпакет на залізниці і для робочого і для керівного складу працівників абсолютно однакові. До нього входять медична страховка, право на отримання путівки на відпочинок, виплата надбавки за вислугу років, матеріальна допомога на оздоровлення, матеріальна допомога при народженні дитини, одруженні, поховання близьких, надбавки до окладу за шкідливі фактори, матеріальні виплати при виході на пенсію.

— Чому більше залізниця сприяє: лікуванню пенсіонерів чи збільшенню народжуваності?

— Два цих напрямки дуже важливі для нашого підприємства. На залізниці приділяється значна  увага і всебічно намагаються дбати та допомагати нашим ветеранам. Щорічно за кошти залізниці оздоровлюються сотні пенсіонерів та надається матеріальна допомога на медичні цілі. Щодо народжуваності, то і тут у нас все добре! Значна матеріальна допомога при народженні дитини впевнено забезпечує позитивну динаміку в плані народжуваності молодого покоління залізничників.

— Корупція на залізниці є чи немає? Якщо є, як її збираєтесь подолати?

— Можу впевнено сказати, що на Козятинській дирекції залізничних перевезень немає ніякої корупції, що підтверджується неодноразовими раптовими та плановими перевірками компетентних органів. Навіть впроваджена відповідна звітність про  можливі корупційні дії, причетні керівники здають декларації про доходи, відкрита гаряча телефонна лінія «Стоп корупція». На постійній основі вживаються антикорупційні заходи, виконання яких суворо контролюється.

Від редакції:

Користуючись нагодою, наші побажання залізничникам з нагоди їх професійного свята. Нехай поїзд щастя, здоров’я і успіху ніколи не виїжджає з депо вашого життя. Бажаємо, щоб всі ваші плани і мрії рівно прямували по рейках, шпала за шпалою доходили до кінцевої станції. Щасливої дороги, вдячних пасажирів і зеленого семафора!


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up