Реалістична стратегія міського секретаря Козятина

Реалістична стратегія міського секретаря Козятина
Коалла. Самий врівноважений звір на планеті.Стресостійкий тип

На все одна репліка. Це не моя парафія.

Всі люди на цій планеті індивідуальні. Кожен з нас має свій неповторний характер і особливими рисами, що відрізняють людину від сотень і навіть тисяч оточуючих. Але все ж деякі подібності між нами є. І протягом багатьох років психологи намагаються об'єднати людей у ​​групи зі схожими якостями, привласнюючи їм певні психотипи особистості.

Реакція бурхлива .Явно на грані зриву.Вважаю що потребує психологічної реабілітації.Маємо і інші більш яскраві відео яких непублікуєм з етичних норм журналісти що можуть завдати збитків та погіршити психоневрологічний стан фігуранта.

Психотип тимчасового правителя найважливішим для себе вважає визначення часу. Люди даного психотипу завжди дуже точно пам'ятають, коли що почалося, коли закінчилося, і скільки тривало.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 16:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде» 18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up