Козятинчанин вкрав машину і потрапив в ДТП

Козятинчанин вкрав машину і потрапив в ДТП
Легковик "mitsubishi lancer" з горе-водієм не вписався в поворот біля школи-інтернат, перевернувся в повітрі і врізався в дерево

В страшній аварії четверо пасажирів, які знаходилися в автомобілі, чудом залишилися живими. 

Сталося ДТП в суботу, близько півночі. Як-то кажуть в народі: "На чужому далеко не заїдеш".

21-річний квартирант, слюсар однієї з міцевих СТО, скористався відсутністю господарки і вирішив похизуватися перед друзями "крутою тачкою". Знайшов машину, підібрав до неї ключ та вирішив розважитися. Їдучи на шаленій швидкості, хлопець невпрорався з керуванням та невписався в поворот. В результаті цього машина здійнялася вгору і "поцілувалася" з деревом. 

Відео дня
> Водій та пасажир, який сидів на передньому сидінні, отримали важкі тілесні ушкодження. Двоє пасажирів, що знаходилися на задніх сидіннях, відбулися незначними забоями. Всі перебувають на обстеженні в центральній районній лікарні.

Розбита вщент машина ремонту не підлягає. Купа металевого брухту знаходиться на штраф-майданчику.

Розпочато кримінальне провадження

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    потрачено
  • Anonymous

    там в машине наверно была поломка,потому что искры летели с передка метров за 30 до столкновения с железо-бетонной плитой
  • Anonymous

    в час порятунку людей в мене вкрали велосипед
  • Anonymous

    Что, простите?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up