На папері поки що порішали

На папері поки що порішали

Як справляться, перевіримо

Виконком Козятинської міськради попрацював для людей. Дочекалися, що почали думати про організацію дорожнього руху в місті. Десять вулиць міста чекають оновлення.

Зокрема, вирішено встановити два пристрої примусового зниження швидкості на вулиці Суворова, на перехресті з вулицею Козацька (Жукова) та два попереджувальні дорожні знаки «Пагорб». Тут запланований і вказівник «Пішохідний перехід» та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки «Не регульований пішохідний перехід». Два заборонні дорожні знаки «Рух вантажних автомобілів заборонено» планується на вул. Суворова, на перехресті з вул. Григорія Сковороди та на перехресті з вул. Білоцерківська, на перехресті вул. Матросова та вул. Білоцерківська, два — на перехресті вул. Пролетарська та вул. Білоцерківська, також два на перехресті вул. 8-ма Гвардійська та вул. Білоцерківська, а також один на вул. Стуса, на перехресті з вул. Незалежності.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Жук в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Вирішено обмежити максимальну швидкість руху на вул. Матросова, на ділянці від вул. Білоцерківська до вул. Валдаєвська, до 40 км/год. та встановити два заборонні дорожні знаки «Обмеження максимальної швидкості». Планується встановити два дорожні знаки «Головна дорога» на вул. Матросова, на перехресті з вул. Горького, та знак «Дати дорогу» на вул. Горького, на перехресті з вул. Матросова. Такий самий знак «Дати дорогу» — на перехресті вул. 8-ма Гвардійська та проїзду між будинками №69 та №71, та на вул. Стуса, на перехресті з вул. Незалежності,

Відео дня

Також вирішено дозволити ОСББ «1+1» встановити пристрій тимчасового обмеження руху на прибудинковій території житлового будинку №6 на вул. Героїв Майдану. ОСББ «1+1» має встановити інформаційно-вказівний дорожній знак «Тупик» з табличкою, яка вказує час дії знаку з 7.00 до 18.00.

І останнє — встановити два попереджувальні дорожні знаки «Залізничний переїзд без шлагбауму» на вул. Довженка (п/к в/ч А1329).

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 «У парку дуже часто відпочиває молодь, тому це як полотно» photo_camera 17:56 На храмовому святі владика молився, розповів цікавих історій і жартував. 17:40 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 17:17 Діти, які повернулися до сімей, отримали допомогу та знання про кібербулінг photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для чоловіків, які ухилятимуться від мобілізації 15:55 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 13:41 На Козятинщині висадять дві трояндові Алеї Слави 12:32 Як уникнути віялових відключень світла? Поради козятинчанам 10:36 Міністерство у справах ветеранів України запускає «Єдину ветеранську лінію» 10:32 Україна вчора відбила чергову атаку росіян: 95 бойових зіткнень та 10 збитих Shahed 09:22 Цей день в історії, 10 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up