Запустили благодійний продаж квитків на потяги до деокупованих українських міст

Запустили благодійний продаж квитків на потяги до деокупованих українських міст
  • Розпочався благодійний проєкт «Квитки до перемоги». З 13 листопада можна оформити квитки на три перших рейси з Києва до п'ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.
  • Усі квитки благодійні. Кошти від їхнього продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту.

Квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним — одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою і місцем. Про це інформує Козятинська міська ТГ.

«Рейси буде здійснювати легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях, — йдеться у повідомленні. — Із вдячністю за звільнення Херсона і вірою в те, що скоро наші потяги повернуться на вокзали всіх українських міст».

Оформити символічний квиток можна за посиланням: https://concert.ua/uk/events/kvitki-do-peremogi .

Відео дня

Відзначимо, що last-mile транспорт це автівки, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Легендарний «Потяг до перемоги», нагадаємо, курсує через Козятин. Нині його маршрут «Київ-Ужгород». Деталі ТУТ.

Довідка

«Потяг до перемоги» — спільна ініціатива Укрзалізниці, комунікаційної агенції Gres Todorchuk та сучасних українських митців під кураторством Каті Тейлор.Там є ілюстрації Андрія Присяжнюка, закарбував мужність Богдана Зізи, який облив синьо-жовтою фарбою міську адміністрацію в Євпаторії. Також зображені мешканці Енергодара, які беззахисні вийшли проти танків, оборонці Маріуполя та сміливі залізничники, які евакуювали людей із Харківщини, також лікарі з Луганщини, які рятували життя, залишаючись в окопах і підвалах, фермери з Миколаївщини, які збирали врожай на замінованих та палаючих полях.

«Потяг до перемоги» – це наша подяка всім сміливим українцям, які чинять спротив окупантам, — говорить голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін. — Мета проєкту — показати, що Україна пам’ятає про тих, хто знаходиться в тимчасовій окупації, що ми не забули ні про Херсонщину, ні про Донеччину, ні про Крим.

 

Читайте також:

«В першу чергу евакуювали людей»: біля Козятина загорівся дизель Вінниця-Коростень. Фоторепортаж

Відновлюється курсування поїзда «Київ-Ясіня». Потяг зупиняється і по станції Козятин

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Петров

    Поїзд 🚆 жахіття

keyboard_arrow_up