Загубили дитячі гроші. Просять повернути

Загубили дитячі гроші. Просять повернути

Кажуть, добро на дорозі просто так не знайдеш і не підбереш. Натомість можна підібрати загублений гаманець, з банківськими картками та коштами. А можна і загубити кошти. Тут, як кому пощастить. Так ось козятинчанці, яка знаходиться в декретній відпустці і виховує маленьку дитину, не пощастило. Першого жовтня вона загубила 1100 гривень (дві купюри по 500 і дві по 50).

Трапилось це у козятинському АТБ. І тут жінці не пощастило двічі — перший раз, бо загубила гроші, а другий — їй їх не повернули.

— Гроші випали з моєї кишені, коли я діставала звідти телефон, — розповідає Марина. — Це вже я потім дізналася, коли переглянула відео з магазину. А в той день, я зайшла купити продукти, дитячу суміш. Підійшла до каси і виявила, що немає грошей. Добре, що була кредитна картка. Я нею розрахувалася. Зразу не хотіла нікому з рідних про це казати. Потім все ж розповіла знайомим, які порадили звернутися до поліції.

Та, за словами Марини, слідчий у поліції сказав не писати заяву, не вбачаючи тут ніякого криміналу. Мовляв, гроші у неї не вкрали, а вона сама їх загубила.

Відео дня

— У поліції мені надали відео, на якому видно, що я загубила  гроші саме в магазині. Їх підібрали біля одного з відділів чоловік з жінкою, — продовжує Марина. — До останнього надіялась, що гроші повернуть. Але вже пройшло стільки часу — все марно.

Тож Марина вирішила опублікувати відео по соціальних мережам. Для того, щоб надати цій історії розголосу. Можливо, хтось впізнає цих людей, або вони самі себе впізнають та повернуть гроші.

Для жінки в декреті 1100 гривень — велика сума. В місяць держава виділяє матеріальну допомогу по догляду за дитиною в розмірі 860 гривень. А тут — 1100. 

— А що мені ще робити, як вчинити? — бідкається Марина. — Мені потрібно купувати дитячі суміші, підгузники, якось жити. А грошей немає!

Хочеться згадати нещодавній подібний цьому інциндент з втраченим грішми. Він трапився теж на початку жовтня. Тоді 5-річна дівчинка в цьому ж таки АТБ загубила свій гаманець. Там було 100 гривень. На щастя, люди, які його знайшли, виявились добрими, порядними та безкорисливими і повернули його маленькій власниці. Тож хочеться вірити що і тут все закінчиться хепіендом. 

Марина звертається до небайдужих людей і дуже сподівається, що втрачені нею кошти все ж таки їй віддадуть. Бо гроші – що вода: прийшла і пішла. Тут вона є, тут її нема. Головне — залишатися справжніми людьми, не шкодити, а допомагати один одному.

В редакції є контакти власниці втраченої тисячі, яка зараз їй так потрібна...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Olga Osmirko

    Ага візьмуть і повернуть , чомусь я дуже сумніваюся!
  • Читач66

    Та видно,шо та жінка,шо той чоловік жадні ді до грошей тварі😠
    Ви подивіться як він жадно підняв цього гаманця😤
    Шей такі тіпа при баблі в шкурі молодого дракона,а як побачив гаманця з цими нещасними грошима то чуть не вмер
    Позором вам як парі
    Нєхуй чо на чуже зарікатися
    Марина ви будьте сильною🙏
    Дайте номер карточки я вам сам переведу півтори тисячі.
    Мені просто вас жалко,хуй хто когось пожаліє.,
    Чи ти каліка чи ти дитина,Зара дуже багато паскуд на світі

    Artur Edu reply Читач66

    Там не було гаманця... Звідки ми знаємо скільки там насправді було... Може там було 100 гривень а ця жінка додала нуль... Ви краще собі щось купіть, у жінки є рідні та є невикористаний кредитний ліміт. Через таку Малу суму аж у газету пішла. Редакціє - вам дійсно немає про що писати???
  • Artur Edu

    Тисяча гривень невже це така велика сума про яку варто писати у газеті? Я би не повернув ні за що. Треба стежити за своїми речима.

    Elena Kolosovskaya reply Artur Edu

    Якщо жінка сюди звернулася значить для неї ці гроші значимі,я сама в декреті і розумію що це таке.А що до вас і вашого відношення до цієї ситуації,то не зарікайтеся,бо завтра може і про вас писатимуть!

    Леся Павлюк reply Artur Edu

    Потрібно писати. Щоб побачити порядність людини.
  • Тетяна Костюк-Канєвська

    😔❗Дуже шкода, але , навряд чи повернуть Вам ці гроші.Бо, якби хотіли , то зробили б це відразу. Хай це буде сама велика втрата у Вашому житті.💯
    Я не сама багата людина, але пропоную    Вам невелику грошову допомогу.
    Дайте свій номер картки, можливо, знайдуться ще бажаючі підтримати  Вас.

    Artur Edu reply Тетяна Костюк-Канєвська

    Краще собі щось купіть. Ви сама бідна... а ця жінка має родину, та кредитний ліміт на картці.

keyboard_arrow_up