Наш “Пролісок” в центрі уваги

Наш “Пролісок” в центрі уваги

В оздоровчому таборі “Пролісок” розпочалася перша зміна. Діти, які відпочивають там, не тільки оздоровлюються, а й розширюють кругозір щодо здорового способу життя та розвитку комунікативних умінь та творчих здібностей і нахилів.

 

Фахівці із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді традиційно здійснюють інформаційну та просвітницьку роботу для  маленьких відпочиваючих.

Як розповіла газеті “RIA-Козятин” начальник відділу соціальної роботи Ольга Рибачук, для  дітей, що на даний час відпочивають у таборі, організовують виховні бесіди про життя без алкоголю, тютюнопаління та наркотиків. Серед найбільш актуальних тем — профілактика жорстокості та насильства в учнівському середовищі. Особливу увагу фахівці із соціальної роботи приділяють правилам поведінки на водоймах під час купання та рибної ловлі. Діти відтворюють свої враження кольоровими малюнками на асфальті.

Як стало відомо з соціальних мереж, 3 липня друзі-байкери турклубу “Бідняжка” планують прибути у  "Пролісок", щоб відвідати відпочиваючих там діток-сиріт. І зараз у Вінниці оголошений збір книжок, солодощів, одягу, фруктів, альбомів, олівців, фломастерів, ручок та зошитів. Також, байкери хочуть покатати діток на своїх “залізних конях”.

Відео дня

Кожен бажаючий може приєднатися до акції. Висловити свої ідеї з приводу даного заходу турклуб “Бідняжка” пропонує за телефоном 097 81 33 112.

Допомогу збирають в офісі у Вінниці на вулиці Соборній, 7.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up