Крадіжки в басейні

Крадіжки в басейні

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулася мати дитини, яку у минулі вихідні пограбували. За словами жінки, у нашому басейні відсутні замки на шафці у роздягальні.

У басейні крадуть!

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулася мати дитини, яку у минулі вихідні пограбували. За словами жінки, у нашому басейні відсутні замки на шафці у роздягальні. Тому і пропав дитячий мобільний телефон у той час, поки дитина плавала. Помітивши пропажу,  відразу викликали поліцію.

Правоохоронці зразу зрегаували і приїхали на місце події дуже швидко. Протягом двох годин вони проводили оперативні дії, всіх опитали, здійснили обшук. Але телефон так і не знайшовся. Ніхто з відвідувачів не виходив. Працівників басейну на той час було п’ять осіб. З них ніхто нічого не бачив, не чув, і нічого не знає.

Відео дня

— Як з’ясувалося, не одна шафа не замикається, камери відеозпостереження не працюють, — каже мати хлопця, якого обікрали. — Люди, які відвідують басейн, не захищені!

Адміністратор басейну так прокоментувала газеті “RIA-Козятин  цей випадок:

— Ми завжди попереджуємо відвідувачів, особливо дітей, що цінні речі треба залишати в комірках біля стійки адміністрації. Там завжди присутній наш працівник. Якщо людина хоче залишити всі речі в шкафчиках роздягальні, ми даємо кожному замок з ключем, щоб зачинити дверцята. До цього випадку крадіжок у нас не було.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up