По суті подій арестанської справи що перевернула Козятинщину

По суті подій арестанської справи що перевернула Козятинщину

Витяг із публікації-про мужність в протистоянні з силовиками від влади.

По суті подій  Кримінальна справа по ст. 260 КК України  "Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань". ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю", що сприймається козятинчанами, як арешт краян, що індифікували себе як волонтери АТО, ГО "Самооборона Козятина", ГО "Ніхто крім нас".

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Фігуранти справи перебували по 6 місяці під арештом. Вину не визнали і по нині. Михайло Лавренюк, Сергій Слободяник, Віталій Ільєвич та Олег Бондарчук за цей час похоронили суддю що судив разом з адвокатом, що їх захищав. Як мені відомо, померли три свідки по справі.

Адвокати вийшли заміж, народили дітей. Обвинувачуваний Олег став ще раз батьком. В нашій присутності жоден свідок звинувачення не дав обвинувальних показів в суді. Саме ця справа є яскравим свідченням встановлення бар'єру у  статтю обвинувачення, співпраці  захисників та обвинувачених.  
Посилання на джерело: https://koziatyn.info/Kryminal/pravilniy-tse-kontrolovaniy-zahist-10675924.html

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Влад Лісовий

    <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/v9Q-iALKMkk" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

    Максим Українець reply Влад Лісовий

    За що так страдають
  • Влад Лісовий

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up