Пограбували храм, що будується

  • 498

Злодіїв цікавлять металеві речі

...

У екслюзивному інтерв’ю газеті "RIA-Козятин" отець Антон Борис розповів про пограбування у церкві, яка будується в Козятині. Це парафія Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ.

— Двоє підлітків зламали вхідні двері і, що було металеве, забрали.

Відео дня

— Підлітків правоохоронці затримали?

— На дану пору ні.

— Тоді звідки відомо, що грабіжники підлітки?

— Їх бачила жінка, коли тікали з території храму. Вона й викликала поліцію. А вони в свою чергу знайшли мене

— Відомо, на яку суму і що забрали крадії?

— На даний час йде інвертерезація. Чогось сказати конкретно поки не можу.

Під вечір, святий отець Антон Борис написав на офіційній сторінці церкви у ФБ: “Цікаво виходить. Сьогодні відбулася крадіжка, а кілька хвилин назад прийшла пожертва на наш храм. Благослови нас Боже та жертводавця пані Лесю. Хто б хотів підтримати будову нашого храму, то можна скласти пожертву на карту приватбанку з поміткою пожертва на храм: 5168757336043528.”

Коментарі (3)
  • Anton Borimskiy

    Цікаво чому релігія податки не сплочує, а поліція мої податки на них витрачає.. невже бог не може сам захистити свої капища?
  • Виктор Ставничий

    коли вже почнем будувати школи і дитячі садочки?

    Anton Borimskiy reply Виктор Ставничий

    релігія вчить бути покірним терплячим рабом , а школа, хоч і поганенько, але вчить думати .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up