Терміново! Відеофіксація та публікація рішення суду спровокувала скандал всеукраїнського маштабу

Терміново!  Відеофіксація та публікація рішення суду спровокувала скандал всеукраїнського маштабу

 Ми долучились до судового засідання про що опублікували в пресі  під заголовком "Хабар отримала. Вину визнала. У тюрму не посадили. Що прокурор попросив - суд втулив. За хабар — штраф 17 тис. грн!"
Посилання на джерело: https://kazatin.com/Groshi/habar-otrimala-vinu-viznala-u-tyurmu-ne-posadili-10690985.html?utm_source=website&utm_medium=push&utm_campaign=news

Тепер силові органи, прокуратура, суд, адвокати звинувачують журналістів, що протизаконно провели відеофіксацію і придали розголосу. Посипались запити, є реальна загроза порушення досудового слідства та відповідно, журналістам загриміти в суд, а потім  - тюрма.

Маємо досвід повного правового відстою. Валять до помешкання журналістів, найняті чиновниками певні особи з гаслом: "будеш писати, публікувати, заріжимо, покалічимо".

Нами до справи вже залучені юристи і, чим це завершиться, одному Богу відомо.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Марта Іванова

    Звичайно,так і має бути.банда своїх не здає! Кожного хто проти них буде покарано! Вони ж як та тічка собак,обєднаються і загризуть нас по одному.нам би повчитися їхній згуртованості.кого ми в козятині об'єдналисьі захистили?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up