“Рок-Козятин 2016” — безліч вибухової енергії

“Рок-Козятин 2016” — безліч вибухової енергії

Пройшов в Пушкінському парку фестиваль “Рок-Козятин 2016”.

 

Виконавці заміняли один одного в гуртах, глядачі “тусили” під сценою. На танцювальному майданчику панувала неповторна атмосфера, живий звук, драйвова і запальна музика, енергійні і яскраві виконавці. Був й хедбенгінг (сильне трясіння головою в такт музиці).

Відео дня

Починаючи з п’ятої години вечора та майже до опівночі (23.00) дійство заряджало оточуючих мегапозитивним настроєм та своєю енергетикою.

Розпочали вечір гості з Вінниці. Це молодий перспективний гурт “Xaviere Customers”, який дебютував на козятинській сцені. Хлопці трималися досить впевнено. Вони радували всіх своїми динамічними й ліричними водночас піснями.

Порадував присутніх хорошою музикою та гарними піснями у власному виконанні  Дмитро Пилипюк.

Колектив з Козятина “Lampassydedovy” не потребував свого оголошення. Присутні на фестивалі одразу його впізнали. Це збірний колектив музикантів. Вони всі різні за стилем виконанням, смаком та ставленням до музики. Гурт подарував фанатам року запальні та драйвові композиції.

Виступала “Порцеляна”, яка грає музику в стилі "hard-alternative". Чудовий вокал  Катерини Бєлової звучав бездоганно.

Був і “Space of Variations” — “вінницькі виробники хаосу і мелодики” — хлопці з Вінниці, які підкорювали серця глядача важкою музикою.

Звичайно одним з найголовніших на фестивалі визначено найстарший рок-гурт Козятина — “Orion”. Публіка тепло зустріла колектив. Відомо, що ці музиканти дали вже більше ста благодійних концертів. Зокрема, військовим в зоні АТО на сході нашої країни.

Дуже агресивна та потужна музика прозвучала у виконанні “Formless Reflection”. Глядачі “світилися” від емоцій!

Рівно об 11 годині вечора динаміки були вимкнені. Як прокоментував газеті в.о. начальника місцевої поліції пан Брянський, захід пройшов без правопорушень. Правда, нецензурну лайку доводилось чути тверезим глядачам і музикантам під час фестивалю. Але, що поробиш, це ж РОК!


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up