Тут і співаки, і танцюристи, і кліпмейкери, і баристи: про творчий гурток у селі Козятин

Тут і співаки, і танцюристи, і кліпмейкери, і баристи: про творчий гурток у селі Козятин
  • У липні цього року виповнюється рік, як працівник культури Наталія Горецька стала обіймати посаду директора будинку культури села Козятин.
  • Разом з тим, Наталія, як людина творча, створила художній, аматорський, творчий гурток, де діти мають можливість проявити себе.
  • Тут і співачки, і читці віршів, і танцюристи, і кліпмейкери

 Під чуйним керівництвом пані Наталії, ніхто не сидить без діла. Адже до кожного свята чи події вони готують номер. А це робота не з легких, до кожного — свій підхід. Діти готуються заздалегідь, вчать слова, пісні, придумують декорації, композиції, аби глядачеві було на що подивитися та що послухати. А ще тут малюють та роблять чудові поробки.

Наразі всі свої виступи записують на відео і завантажують у групу Будинок культури с. Козятин, адміністратором якої є донька пані Наталії Анна. Все можна подивитися онлайн. Зазвичай, це патріотичні номери, які виховують любов до країни, до рідної мови, до традицій. Один із останніх номерів гуртківці підготували на свято Івана Купала та до 148-річчя Козятина. Вбрані у вишиванки та заквітчані у віночки дівчата та хлопці заспівали пісень та записали кліп, де привітали зі святом.

Відео дня

 

— У нас все серйозно, — каже газеті Наталія Горецька. — Діти організували вибір активу гуртка і все оформили у протокол. Є  староста, секретар, адміністратор контролер, діджей, постановщик і виконавець, бухгалтер, костюмер та навіть бариста.

За кожним учасником гуртка закріплені свої обов’язки.

За словами Наталії, у гуртку є діти віком від 5 до 14 років. Хлопці і дівчата. Це Аліна Лавренюк, Анна Жук, Вероніка Шевчук, Вікторія Глеба, Ярослав Ільчук, Арсен Григориченко,Антоніна Щербатюк, Іван Альба, Леон Альба, Андрій Чайковський, Таїсія Яновська, Софія Пастощук, Ірина Савчук, Марія Зоз, Микола Кривонос, Артем Яновський. Всі талановиті, артистичні та харизматичні. Ходять вони до гуртка щодня, після 14.00, і навіть у суботу, до 14.00. 

— Дітки стараються, готуються, розвиваються, спілкуються, весело та головне з користю проводять свій час, — продовжує Наталія Горецька. — Хочу сказати, що у роботі, а саме у її висвітленні, мені дуже допомагає моя донька Анна, яка наразі здобуває професію працівника поліції. Саме вона створила групу у соцмережах та публікує всі наші номери. Кожен може насолодитися дитячими талантами. Дітки активні, радіють і це головне. Тож всіх бажаючих проявити свої таланти, запрошуємо у наш творчий колектив. Тут весело та цікаво.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

keyboard_arrow_up