Андрій Чорненький: «Слідкую за порядком східної частини Козятина та ПРБ»

Андрій Чорненький: «Слідкую за порядком східної частини Козятина та ПРБ»
  • На початку вересня ми запустили серію публікацій для козятинчан «Знайомтесь, ваш дільничний». Вже розповіли про Білопільську, Махнівську та Самгородоцьку адмінзони і познайомили читачів з тамтешніми дільничними. Переходимо до Козятинської. 

Знайомтесь, ваш дільничний Андрій Чорненький. Під його пильним оком близько 10 тисяч населення. Обслуговує частину Козятинської адмінзони, а саме: східну сторону міста, район Талимонівка та ПРБ. Його контактний телефон — 063-773-26-41

Народився Андрій Чорненький 17 січня 1986 року в Козятині. Тут і проживає. Навчався в Козятинській школі №3. З 2006 по 2007 роки служив в армії, у внутрішніх військах Дніпропетровська. Має вищу освіту по спеціальності маркетолог, адже закінчив Вінницький торгово-економічний університет. А ще навчався у залізничному технікумі.

За словами Андрія, рішення поєднати своє життя з правоохоронною системою прийняв після проходження служби в армії. Має диплом Київської академії внутрішніх справ, яку закінчив у 2017 році.

Відео дня

— У Козятинському відділку поліції працюю дільничним з лютого 2009 року, — розповідає Андрій. —  Найчастіші правопорушення на моїй зоні обслуговування — насильство в сім’ях відносно дружин. Також є багато дрібних (і не дуже) крадіжок. Наразі активно працюємо по справі вбивства 92-річної мешканки Козятина, що сталося в кінці вересня. Це моя адмінзона. 

Андрій Чорненький запевнив, що його контакти люди знають. Раз чи два рази на місяць він проводить зустрічі з мешканцями його дільниці обслуговування в квартальних комітетах. Каже, що їх є три, як в східній частині Козятина, так і на ПРБ.

Незважаючи на щільний робочий графік, Андрій знаходить вільний час для проведення часу з сім'єю та занять спортом. Ще зі шкільних років його хобі є баскетбол, футбол та легка атлетика.

Має дружину Валерію, яка працює помічником судді Козятинського міськрайонного суду. Разом виховують сина Андрія, який навчається в шостому класі та трирічну донечку Анну, яка відвідує дитячий садок.

Знайомтесь, ваш дільничний – Іван Антонюк

Василь Дука: «Боремось із злочинністю всіма методами»

Микола Дзюба: «Подобається відчуття справедливості»

Костянтин Плахотнік: «Всі генерали починали з дільничних»

Олександр Чагін вирішив піти по стопах прадіда

Олег Іщук працює дільничним вже 15 років
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Вадим

    Знаем это чудо!Типичный местный забулдыга!
  • Оксана Черненькая

    Ага то мабуть такий цілющий "літрбол"допомагає по 4-5 кілометрів в день проходити. Спарцмєни нєрвно курять в сторонці:)

    Валентин reply Оксана Черненькая

    Я менше 10 км в день не хожу, та досягненням це не вважаю, шо я роблю не так?

    Оксана Черненькая reply Валентин

    Я веду до того що якщо він дійсно займався "літрболом"як вважають деякі то на такі фізичні навантаження не мав би ні сил ні бажання:)

    Наталія reply Оксана Черненькая

    Оксано, з яких пір 3-4 км пішки то навантаження??)) Для молодої то людини,я Вас умаляю)Не смішіть!)

    Валерія Чорненька reply Валентин

    Тут термін "досягнення" не вживався..можна спробувати змінити місце роботи для початку...а там видно буде, в кого які досягнення

    Валентин reply Валерія Чорненька

    Ще я Вас не питав порад про місце роботи :-)))))))))))))))))). 10 км пішки це не від того, що треба, а від того, що хочу. Хочу ходити більше, це корисно для здоров'я, чули колись про таке? :-)

    Валерія Чорненька reply Валентин

    Чули і бачили..але декому, бачу, це не допомагає🤭 так що не нервуйте
  • Васька

    Пфф, знаємо такого, пан Андрій хіба що в літрбол грать може, спарцмєн просто афігенний :-)

    Валерія Чорненька reply Васька

    А васьці завідно...і не спарцмєн, і не ігрок...не плач...все буде гуд🤣
    І
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up