Боєць друг «Тихий»,

Боєць ДУК Правий Сектор, друг «Тихий», який вірний ідеї, Україні Командир 3 Резервної Сотні ДУК Правий Сектор


Це не пафосні слова псевдоукраїнських політиків, які носять вишиванки, а це життєва реальність людини, яка вірить у боротьбу і Перемогу над внутрішнім і зовнішнім окупантом.
У нього все розпочалося з Майдану. Був у самому епіцентрі кровопролиття на Грушевського.
Потім сформувався Правий Сектор - і він без роздумів вступив туди. З ним він приймав участь у штурмі Пісків, Авдіївки, Саур Могили.
Отримав поранення , коли їхали брати висотку «Спартак». Тому що отримали інформацію про аеропорт, ніби-то наші хлопці звідти вийдуть лише «200».
В той момент вони потрапили у засідку..
Після поранення була двомісячна реабілітація.
Потім знову повернувся у стрій. Все тривало до 15-го року.
Оскільки справи в третій Резервній сотні були не дуже, командир ДУК- призначив друга Тихого- керівником Волинської сотні.
Тепер на нього лягла ця величезна відповідальність. Адже непросто бути командиром і створювати щось, коли нічого немає.
Та хто сказав, що буде легко?
Кожен учасник визвольної війни, який іде під прапором Добровольчого Українського Корпусу Правий Сектор, має розуміти, що тут зовсім інші цінності та ідеали. За це карають свої і чужі.
Шлях цей тернистий. Якщо не вірити в ідею, то краще не починати. Якщо став на нього- іди до Перемоги.
Щасти тобі, Друже!
Слава Україні!
Михайло Ухман

Фотографія

Для всіх•Переглянути активність

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up