Часу обмаль: допоможіть маленькій козятинчанці Емілії подолати рак сітківки ока

Часу обмаль: допоможіть маленькій козятинчанці Емілії подолати рак сітківки ока
  • Щоб почати лікування до суботи, 11 січня, потрібно 500 тисяч гривень (без білетів та проживання)

Козятинчани Аліна та Ярослав Полончуи — багатодітна сім'я. Виховують троє діток. Емілії, з двійні  — 1 рік і 2 місяці. Діагноз Ретинобластома ( рак сітківки ока) приголомшив всіх рідних. 

Відео дня

Хвороба прогресує дуже швидко. Часу обмаль. Родина зв’язалася з швейцарськими лікарями, які готові допомогти. Але необхідна величезна сума грошей. В суботу, 11 січня, потрібно внести перший депозит в розмірі 20 тисяч франків ( це 500 000 гривень).  А потім ще 40 тисяч франків (більше мільйона гривень)

— Дітки росли і все було добре, але я почала помічати що очко в Емілії має відблиск на світлі, як скляне, — каже мама дівчинки Аліна. —  Звернулася до окуліста в нашому місті, вона відправила на Вінницю. У Вінниці зробили УЗД, на якому виявили пухлину, направили на МРТ. Рак підтвердився.

Аліна, не гаючи часу знайшла перекладача, яка працює в Швейцарії та зв'язалася з клінікою відомою професора Френсіса Мюньє. Він спеціалізується на лікуванні такого раку. Це клініка офтальмології, де лікується знайома сім'я з Бердичева

— В Україні належного лікування немає, — каже Аліна. —  Тому нам дуже пощастило і сьогодні, 8 січня, мені прийшло запрошення на лікування в Швейцарії. Але потрібно в суботу зробити перший внесок, плюс білети, проживання. Для нас це космічні суми. Але виходу іншого просто немає. Нам потрібно починати лікування. Час грає проти нас!

Ми дуже просимо всіх, родичів, знайомих, друзів. Вже багато людей відгукнулось. Якщо ми не зберемо такі гроші, страшно подумати. Як можна дивитися на малесеньку дитинку і розуміти, що ти не можеш їй допомогти. Будь ласка, підтримайте нашу сім'ї

Щоб допомогти подолати страшну хворобу іі бути Емілії здоровою та щасливою важлива кожна копійка

Реквізити:

ПриватБанк 4149 4991 3133 9531 - Полончук Аліна (мама) — телефон 0935871380

ПриватБанк 5168 7573 4415 9571 - Полончук Ярослав (батько) — телефон 0632586410

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up