Через ями по Підгорбунського викликали поліцію

Через ями по Підгорбунського викликали поліцію
  • Ініціатива. Небайдужі козятинчани зібралися чи не найгіршому відрізку серед вулиць Козятина. Адже дорога по Підгорбунського біля другого дитячого садочку вся у вирвах та вибоїнах. Людям набридло слухати обіцянки влади та їздити по величезних ямах, ламаючи на них свої автівки.

Збір козятинці ініціювали у п’ятницю, 20 грудня, через соціальну мережу ФБ. Прийшло кілька активних козятинчан, серед яких були і представники дорожнього контролю. Для того аби зафіксувати аварійний стан вулиці вони викликали поліцію, яка має скласти акт обстеження. Кажуть, що подібним чином змусили владу провести ремонтні роботи по добре знані ямковій вулиці Винниченка. 

Відео дня

— Я живу по сусідній з Підгорбунською вулиці Стуса, —  розповідає газеті козятинець Олег Михайлов. — Їжджу по своїм справах на дачу, сюдою ближче, але мушу їздити по периметру, бо за 25 років скільки я тут живу, якщо ця ремонтувалася ця дорога, то ремонти були штучні, ямкові. Їм можна перелічити на пальцях однієї руки. Мене дивує байдужість. Тут є дитячий садочок, отже під'їзд повинен бути. Трохи далі за перехрестям знаходиться зупинка громадського транспорту. Їдуть маршрутки на села і люди мусять чекати. Цей автобус сам ледве не розвалюється плюс такі дороги. 21 століття! Так не можна. Треба реально дивитися на ці події. 

Через декілька хвилин після виклику на «102» приїхали поліціянти. Поспілкувавшись з людьми, приступили до роботи. Оглянули ділянку, сфотографували та склали акт обстеження. За процедурою, після цього надсилається припис з вимогою провести необхідні ремонтні роботи до організації, яка відповідальна за цю ділянку. В нашому випадку це ЖКГ. Виконання робіт має відслідковуватися

Стосовно замірів, то чи не найбільшою ямою стала вибоїна за перехрестям вулиць Героїв Майдану та Підгорбунського. Її довжина трохи більше трьох метрів, ширина — один метр та глибина 20 сантиметрів. Погодьтеся, в такій ямі можна з легкістю згубити колесо. Ми стали свідками, коли автівка повертала на Підгорбунського і застрягла в тій ямі. Трохи погойдавшись у ній, водій виїхав і пострибав по слідуючим ямамах, але вже менших.

Як розповів нам представник поліції, днями на вулицю Підгорбунського вже приїздила організація дорожнього руху з Вінниці. Вони також робили заміри та складали відповідні акти обстеження. Тож сподіваємося, що намагання зробити дороги Козятина кращими, не пройдуть дарма. 

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ігор

    Пузир - це рідкісний та незворушний покидьок. Його витримці можна тільки позаздрити. Він просто віртуозно розвалює та розбазарює залишки того, що ще можна
    назвати містом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up