Дитині повернули гаманець. Козятинчани добрі і це вражає

Дитині повернули гаманець. Козятинчани добрі і це вражає
  • Ця історія про маленьку дівчинку, яка загубила свого дитячого гаманця. Йшла весела до магазину по «вкусняшку», а прийшла стривожена з заплаканим личком.
  • А трапилось це минулого тижня близько 19.00 біля одного із супермаркетів в центрі Козятина.

Двох сестричок, старшу і молодшу, на автівці до магазину привіз папа. Проявивши цікавість та сміливість дівчатка захотіла піти до смаколики самостійно, без дорослого нагляду. Так і зробили. Вийшли з машини і почимчикували. Дали їм по сто гривень однаковими купюрами і вперед. Таке буває не часто, просто того вечора дідусь порадував онучок і дав гроші на власні потреби. У дорослої сестри гроші були у чохлі від телефону, а у меньшенької — в дитячому гаманці з принцесами, який вона поклала до кишеньки.

У супермаркеті дівчатка вибрали все що хотіли, і веселі та щасливі прийшовши до каси на розрахунок. І тут прийшло перше розчарування — менша сестричка не знайшла гаманця. Можна уявити, як 5-річна дівчинка засмутилася. Звісно, папа як завжди підстрахував. За смаколики розрахувався. Але ж вона хотіла сама, тими грішми, що були у гаманці. Приїхавши додому мама ще довго витирала сльози від поїздки. Вирішили повернутися до супермаркету, аби охоронники перевірили по камерах, чи не згубила дівчинка гаманця тут, в магазині. І можливо хтось його знайшов і віддав касирам. Тут справа навіть не в грошах (хоча сто гривень це не одна копійка). Найголовніше — втішити та заспокоїти малечу, яка дуже засмутилась.

Скажемо чесно — охоронці ввічливо пішли на зустріч. Вислухавши ситуацію, відмотали запис, знайшли дівчаток, але гаманця так і не відшукали, адже до магазину дівчинка уже зайшла без нього.

Відео дня

Обшукавши територію біля супермаркету, батьки поїхали додому ні з чим. І тут, друге розчарування — мама і папа приїхали додому з пустими руками. І знову сльози, і знову розпач. 

Що тут поробиш, дівчинку заспокоїли. Ну буває, сьогодні щось загубила, а завтра щось знайдеш. На цьому і заснули. Але вранці, відкривши очі і заглянувши до фейсбуку подивитись на новини, батьки натрапили на пост з фото їхнього загубленого гаманця! Здивуванню і радості не було меж. Звісно ж маленька власниця неймовірно зраділа і оживилась.

Виявляється, гаманця вона згубила, коли виходила з машини. Він упав на дорогу.

— Ми виходили з автівки і побачили кошельочка дитячого. Підійняли його. Приїхавши додому написали у фейсбуці пост, — розповіла козятинчанка Зоя Ромашкан.— Написала, щоб люди робили репости. Маленька власниця мабуть засмучена що його втратила, тому чим більше поширень, тим скоріше  гаманець до неї повернеться!

Це неймовірно! Завдяки добрим серцям та силі фейсбуку ця історія має хепі-енд! Додамо, що пост набрав близько 200 поширень. 

Мало того, що Зоя з чоловіком знайшли гаманця, то вони його привезли під подвір’я і передали дівчинці в руки. З щасливими посмішками зробили спільну фотосесію, аби надати цій історії розголосу. Адже про такі вчинки не можна мовчати. Таких людей повинно бути більше. Велика вдячність та повага.

Опитування

А ви губили гаманець? Вам його повертали?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Lyudmila Vladimirovna

    Тепліє душа від таких новин.  Про такі вчинки треба розповідати. Вони надихають робити добрі справи.  Приємно знати, що є люди з добрими та відкритими серіями.
  • Читач90

    казатин молодец , удивляет только то,что целую повесть написали ,у вас нехватка новостей?

    Artur Edu reply Читач90

    Звичайно. Якусь дурню вигадують, щоб крім реклам щось у газеті було.
  • Ірина Шклярська

    Браво👋👋👋Як добре, коли нас оточують добрі і порядні люди))
  • Читач85

    Колись загубила гаманець в магазинI Ватсонс, його знайшли молодI люди, звернулися до кассира I так як в гаманцI була  картка ватсонс, знайшли мене по номеру телефона. В гаманцI були грошI I картка привата, все повернули! Ось така е молодь в КозятинI!

keyboard_arrow_up