Добровільно здайте зброю!

Добровільно здайте зброю!

Квітень — місяць добровільної здачі вогнепальної нарізної, гладкоствольної, спецзасобів, холодної зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів, які зберігаються без відповідних на це дозволів ОВС.

 

Правоохоронці наголошують, що громадяни, які добровільно здали у відділення поліції зброю, що незаконно зберігається, під кримінальну та адміністративну відповідальність не підлягають.

Зброя, яка підлягає реєстрації в поліції (мисливська нарізна, гладкоствольна, газова) після перевірки та відсутності даних про причетність до злочинів, може бути зареєстрована громадянами України відповідно до чинного законодавства.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 «У парку дуже часто відпочиває молодь, тому це як полотно» photo_camera 17:56 На храмовому святі владика молився, розповів цікавих історій і жартував. 17:40 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 17:17 Діти, які повернулися до сімей, отримали допомогу та знання про кібербулінг photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для чоловіків, які ухилятимуться від мобілізації 15:55 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 13:41 На Козятинщині висадять дві трояндові Алеї Слави 12:32 Як уникнути віялових відключень світла? Поради козятинчанам 10:36 Міністерство у справах ветеранів України запускає «Єдину ветеранську лінію» 10:32 Україна вчора відбила чергову атаку росіян: 95 бойових зіткнень та 10 збитих Shahed 09:22 Цей день в історії, 10 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up