Допоможіть Галині Дерман жити без болю

Допоможіть Галині Дерман жити без болю

Рак молочної залози увірвався в життя енергійної, доброзичливої та цілеспрямованої жінки рік тому. Діагноз лікарів прозвучав як вирок — рак 3-4 стадії молочної залози з метастазами в хребет, кістки, таз та мозок. Проводити оперативне втручання та хіміотерапію було вже пізно. 57-річній Галині Дерман давали жити кілька місяців. Але жага до життя та підтримка рідних не дозволили їй так швидко здатися. 

— Про хворобу мами ми дізналися занадто пізно, — розповідає єдина донька Галини Дерман Людмила. — Лікуванню вже не піддавалася. Наразі вона не транспортабельна, під моєю опікою. Страшний нестерпний біль притуплюють наркотики і знеболююче. На це все гроші треба, бо вона економить, мучиться, а я вже не можу дивитися.

Галина Дерман добре знана в Козятинському районі, хоч сама народилася в Літинському. Жінка займалася підприємницькою діяльністю. Понад 15 років проживала в Зозулинцях. Завжди була у гарній формі, з зачіскою та макіяжем. Посмішка ніколи не сходила з обличчя. 

Потім криза і в житті, і в державі змусили жінку поїхати працювати за кордон. В чужій країні легко не буває. Деякий час проживала і в Росії.

Відео дня

— В мами почали дуже боліли дуже ноги. Думали, що це від тяжкої роботи, бо постійно на ногах, — каже Люда. — Але як пішли до лікарів, дізналися, що в неї рак молочної залози. Ніколи б не подумали, що так може. Метастази були скрізь.

В Галини Дерман є двоє онуків. Саме вони і дають жінці сили боротися з важкою недугою. Хворою матусею опікується донька. Через те, що вона постійно потребує нагляду, на роботу Людмила практично не ходить.

— На сьогоднішній день вона прикута до ліжка. Потребує особливого догляду та постійного медикаментозного втручання. Прошу Вашої молитовної та фінансової допомоги. Для підтримки життєдіяльності, покращення самопочуття та продовження життя.

Реквізити:

4149 4991 3048 5954 - карта ПриватБанку Камзінова Людмила (дочка)

4276 4000 8040 8702- Дерман Галина (Сбербанк, Россия)

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (30)
  • Наталія Попова

    +++++++++++++
  • Светлана Гурман

    ++++++++++
  • Олена Іванчишина

    ++++
  • Lyubomyra Bila

    ++×
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up