Двоє козятинчан народилися 29 лютого. Що кажуть батьки?

Двоє козятинчан народилися 29 лютого. Що кажуть батьки?
Наталія та Федір Стромко з Залізничного батьками стали втретє

Особливий день. Іменини раз в чотири роки святкуватимуть двоє новонароджених хлопчиків з Козятинщини, що з’явилися на світ 29 лютого 2020 року. 

Про людей, які народжуються 29 лютого кажуть, що це люди без віку. Це особлива дата, адже буває раз на чотири роки. День народження, звісно, відзначається щороку. Просто одні святкують його 28 лютого, а інші — 1 березня.

Цієї суботи, 29 лютого 2020 високосного року, в козятинському акушерсько-гінекологічного відділенні на світ з’явилося два хлопчика. Нам вдалося поспілкуватися з однією із родин. Що вони відчувають і коли будуть святкувати день народження синочка?

Відео дня

Наталія та Федір Стромко з Залізничного батьками стали втретє. Є старша донька та син. Нам вони розповіли, що лікарі ставили попередню дату пологів 3-8 березня. Чекали на хлопчика та дочекалися. Особлива дата  для них стала несподіваним сюрпризом.

— Будучи вагітною, домовлялася з синочком, щоб тільки не 29 лютого, — розповідає Наталія. — Надіялася, але він мене не послухав (посміхається - примітка автора). У суботу вранці почалися перейми і близько другої години з’явився Нікіта. Звісно, зареєструють синочка того дня, коли народився. А день народження будемо святкувати 1 березня. 

— Будемо починати 28 лютого, а закінчувати — першого березня, — жартує тато Федір.

Хлопчик народився з вагою 3,500. І мама, і малюк почуваються добре і вже готуються до виписки. 

Як розповіла газеті старша акушерка акушерсько-гінекологічного відділення Козятинської центральної лікарні Ірина Поплавська 29 лютого 2020 року на світ з’явився ще один хлопчик. Софія Кучинскас о пів на сьому вечора теж народила синочка. Вага —  2,800.

Як з'ясувалось, козятинчанам довподоби народжуватися 29 лютого. Адже рівно чотири роки тому, 2016 року, також були пологи. Щоправда, одні.

— Для нас на першому місці стоїть виконання своїх службових обов'язків. Ця дата нічим не відрізняється від інших, — каже Ірина Поплавська. — Що Новий Рік, що 8 березня, що 29 лютого —  це наша робота, до якої ми ставимося совісно, з повною віддачею. Головне, щоб і дітки, і мами почували себе добре та були здорові.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • впсиль

    Маємо також хлопчика, який також народився 29 лютого, правда, 36 років тому. Дуже добра дитина, відповідаьний, порядний, тобто такий, як про це говоряить екстрасенси та проповидці. А взагалі, на мою думку, головне, щоб наші дітки були здорові та щасливі!!!
  • Настя

    Главное чтоб ВСЕ были здоровыми и счастливыми.
  • Светлана Данько Терещенко

    Здоров'я
  • Наташа Духневич- Цимбалюк

    Вітаю🎁🎉🎊
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up