Казуси на вулиці Бабаджаняна

Казуси на вулиці Бабаджаняна

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” вкотре звернулися мешканці вулиці Бабаджаняна. Вони повідомили, що, після того, як відсипали невеличку ділянку дороги, ремонтні роботи на вулиці згорнулися.

Працівники переключилися на вулицю Зелену і повністю відсипали її щебнем і гранвідсівом. Нагадаємо, дорогу на Бабаджаняна почали “щебнювати” ще влітку.

Отож, після дощу зараз тут стоять калюжі під ворітьми помешкань.

Відео дня

Побувавши на Бабаджаняна, неозброєним оком видно, що дорогу, як тільки можуть, латають самі мешканці вулиці. Вона в недалекому майбутньому може називатися райдужною. “Ремонтують” її люди камінням і цеглою всіх кольорів. Влада цим не переймається. Вважає, що, якщо люди засипають на дорозі великі ями, то засиплять ще й малі?

Коментарі з цього приводу важко у когось взяти. Начальник ЖКГ у відпустці (так стверджують чиновники в сусідньому кабінеті), старші начальники зайняті врученням щодня різних подарунків по дитсадках, училищах, діляться досвідом роботи перед польськими гостями. Це повний капець, люди. З нашого болота з такими “керовниками” ми довго ще не виліземо, не зважаючи на наповнення бюджету сотнями мільйонів гривень.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Володимир Петрович Сушко

    Казус це місцева влада!!))
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

  • Вова Полічков

    Добре шо болота нема а де взяти сотні мільонів на асфальт?нехай кожен прокопає по метру коло своїх воріт щоб калюги постікали

    Софія reply Вова Полічков

    Сотні мільйонів на асфільт осіли в кишенях наших главних
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up