Махаринці стають економічним центром Козятинщини (відео)

Махаринці стають економічним центром Козятинщини (відео)

На Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора.

На Козятинщині 3 жовтня відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село Махаринці. Радіє душа, що біля руїн цукрового заводу заворушилися, заметушилися серйозні люди. Село продовжує відроджуватися! Окрім сильного інвестора в особі ТОВ “Сан-Агро-Сід-центру”, тут тепер новий рух — заплановано побудувати елеватор міжнародного значення та ще й логістичний центр з великою кількістю транспорту ТОВ “Вінн-агро-експорт”.

Я особисто побувала на місці події. Не зважаючи на собачий холод, зібралися перші особи району та області, преса, фермери. Урочистості пройшли під звуки державного гімну, з короваєм від дівчат в українському вбранні.

Відео дня

У ексклюзивному інтерв’ю газеті “RIA-Козятин” засновник товариства Анатолій Ярославський повідомив, що планується створити до 100 робочих місць.

У приватній бесіді з головою села Наталією Василюк стало відомо, що дане будівництво планувалося ще в 2014 році. Військові дії на сході країни стали на заваді впровадження проекту. І ось в 2018 році з області прийшла приємна звістка від інвестора. За словами пані головихи, гроші, залучені від “Вінн-агро-експорт” до сільського бюджету, будуть використовуватися на капітальні ремонти школи, дитсадка тощо.

У наступному номері газети знайдете вичерпну інформацію про початок будівництва цього об’єкта та інтерв’ю з провідними керівниками проекту.   

P. S. Був присутній на урочистостях новий очільник Козятинської райдержадміністрації Юрій Слабчук, який вітав присутніх з подією. З ним було досягнуто домовленості про ексклюзивне інтерв’ю для “RIA-Козятин” про його початок роботи в ролі представника президента у нашому районі. Отож присилайте запитання на телефон гарячої лінії. Окрім цього, пан голова підтвердив інформацію нашого джерела про перемир’я райдержадміністрації з райрадою (!).  В четвер, відбудеться сесія районної ради, яку голові райради не вдавалося зібрати довгий час, через що страждали бюджетники без належних їм грошей.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анастасія Січенко

    Ви ще в Титусівці не були. В нас тут дорога просто "шик"  великі куски щібьонки висипані. Дитячою коляскою не реально проїхати . Куди голова дивиться .
  • ніка

    Дуже добре,але Махаринецький сахзавод заростає бурянами і голова сільськоі ради забула про тих людей які там проживають туди скоро не можна буде ні пройти ні поіхати дороги немає зовсім .
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up