Махнівські футболістки програли вінничанкам

Махнівські футболістки програли вінничанкам

Мали настрій на перемогу, але програли команді Блохіна-Бєланова з рахунком 1:4

У суботу, 27 квітня, у Махнівці на стадіоні «Колос» відбулася футбольна зустріч між командами з Вінниччини. До місцевого «Колоса-Мрії» приїхала команда Блохіна-Бєланова — спортсменки з ВО ДЮСШ Вінниця.

Це була гра 7-го туру чемпіонату України в першій лізі. Гості приїхали в Махнівку у статусі лідера чемпіонату групи А. Наші землячки були налаштовані дати бій фавориту попереднього етапу, але поступилися з рахунком 1:4.

Хоча в таких випадках кажуть: рахунок був не по грі. Спортсменки «Колоса-Мрії» на рівних провели першу половину зустрічі та першими відкрили рахунок. Лідер атак колоскових Ірина Жукова, вигравши єдиноборство з суперницею, звільнилася від неї і вийшла на ударну позицію. Воротар вінничанок чекала удару правою, а Жукова підлаштувала м’яча під ліву і пробила впротихід голкіперу. Страж воріт команди обласного центру зреагувала на удар Ірини, але м’яч встиг прослизнути у ворота під нею. Єдиний гол, який забили господарі, був на 20-й хвилині футбольного матчу. А далі господарювали на полі вже гості з Вінниці.

Відео дня

До кінця першого тайму вінничанки забили два не обов’язкових м’ячі, які були забиті на помилках «Колоса-Мрії». Після них вони не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед.

Забили ці голи з команди ВО ДЮСШ Ганна Смеречинська та Дарина Олійник.

У другому таймі наші дівчата при рівній грі пропустили ще двічі. Дар’я Ціхач забила махнівській команді у ворота третій гол на 78-й хвилині. А під кінець, на 90-й хвилині гри, четвертий гол забила Сабіна Яськова.

Іноді таке у спорті трапляється — налаштування на гру є, а результату командних дій немає. Та скоріше за все молодим спортсменкам «Колоса», граючи з лідером першості, не вистачило командного досвіду. Щоб знайти причину поразки, треба знати футбол, як знав його Великий Лобановський. А ми, преса, повинні дати об’єктивну оцінку гри.

Шукати причину поразки - робота команди і тренерського штабу. Ми тільки знаємо, що тренерський штаб «Колоса-Мрії» взяв курс на перспективних місцевих виконавців. Адже бюджет клубу значно менший, ніж у топових команд чемпіонату.

Упевнені, що молоді спортсменки махнівського клубу наберуться досвіду і ще не раз порадують своїх прихильників.

В’ячеслав Гончарук

Читайте також про:

Фото:

Попри програш у матчі, віримо, що перемоги «Колоса» попереду

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:33 Повідомили, які автобуси їздитимуть у нашій громаді у Провідну неділю 17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up