Маленька Маргаритка хоче одужати. Боротьба за мрію триває!

Маленька Маргаритка хоче одужати. Боротьба за мрію триває!

Нещодавно газета “RIA-Козятин” писала про маленьку Маргаритку Шанчук, яка бореться за своє право бути в цьому світі здоровою дитиною, ні в чому не обмеженою. Це моя донька з двійняток, її сестричку звати Вікторія.

Часто життя ставить нові перепони. Так неочікувано замість реабілітації після важкої операції на Маргаритку звалилася невідкладна необхідність у другій операції, яку переживати їй було ще важче.

Лікування таких діток з ДЦП наша держава, на жаль, не вважає першочерговим. Тому дуже вартісне лікування і реабілітація не безкоштовні. На такі сім'ї випадають і психологічні, і фізичні, і ще й матеріальні випробування!  Не відомо, коли для держави самим цінним буде життя громадянина, дитини. Не всі батьки, на жаль, витримують довгий і виснажливий шлях до одужання. Але це не стосується сім'ї, де росте Маргаритка. Любов до неї дає їй надію стати на ніжки, вивчитися на лікаря і допомагати іншим діткам.

Відео дня

До нас проявляють небайдужість, сердечність, допомагають фінансово багато людей. І, мабуть, немає таких слів, які б могли передати ту безмежну подяку їм за  підтримку. Я щиро дякую всім тим, хто не один рік з нами. Це колективу учбового закладу №3 на чолі з Миколою Колісником, де навчається моя донечка, колективу школи №1 (ім. Тараса Шевченка) на чолі з Раїсою Юр-Кирилюк, виховному дошкільному закладу №5 “Горобинка” на чолі з Інною Янчук, які організували збір коштів на лікування Маргаритки. Хочу висловитии слова вдячності за людське відношення до нашої ситуації чиновників — обласній адміністрації на чолі з губернатором Валерієм Коровієм, Козятинській міській раді на чолі із мером Олександром Пузирем, робітникам управління соціальногго захисту населення на чолі з Віталієм Вечерею, депутату обласної ради (завдитсадком №2) Людмилі Куликівській.

Відомо, що на території нашого міста є таке потужнє підприємство ПАТ Козятинський м’ясокомбінат. Подяка голові правління цього підприємства Михайлу Зікраню, який ніколи не відмовив нам у допомозі. Низький уклін і тим, хто відгукнувся на наше прохання про допомогу у травні, коли Маргаритці робили операцію у Харківському інституті імені Ситенка. Багато з них навіть особисто не знайомий з нашою родиною, але протягнули руку допомоги. Серед них підприємці Володимир Кравчук, Володимир Фурман, аграрій Віктор Сагайда та інші ....

Моя донька вже перенесла за 8 років життя багато не дитячого болю. В майбутньому кожен її крок буде перемогою не тільки її, справжнього бійця в цьому житті, але й тих чудових, небайдужих людей, які вірять в її одужання!

Низький уклін Вам!

Маргаритка росте і в неї не так багато часу на повне одужання. Попереду — реабілітація, важка, болісна, але така обнадійлива. На це ще так необхідна матеріальна допомога небайдужих людей! Ми розраховуємо на ваші чуйні серця. Божої ВАМ милості і благословіння.

Світлана КУКУРУЗА, мати дівчинки, яка потребує допомоги

 

Група підтримки Маргаритки 

Рахунок у Приватбанку для збору коштів на лікування Маргаритки Шанчук на ім’я матері Кукурузи Світдані Леонідівни 5168 7573 6008 3291, номер телефону (067)981-88-12, (093)751-13-51

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up