Місто погрузло в смітті, зате почало озеленюватися

Місто погрузло в смітті, зате почало озеленюватися
А в центрі міста стоїть автівка голови райради. Прямо в калюжі. Цікаво, як він з неї вилазив... Відомо, що машина, як гарант, що керівник на роботі в той час, коли він на посівній в Марківцях — займається комерційно-підприємницькою дільністю, що категорично заборонено йому як чиновнику.

Міський голова тепер тратить гроші на каштани. Туї — в минулому

Офіційний сайт міськради вже повідомив про початок озеленення міста каштанами: “висаджено у грунт більше 60 дерев на вулицях Г.Майдану та 8- Гвардійська. Звісно, інші  вулиці «отримають» інакші дерева… Сподіваємось, що і сміття перестануть зносити  на тротуар. Краще б свої сили направили б на благоустрій міста. Тим більше зараз триває двомісячник з благоустрою.” Вказуються і «гарячі» номери управління житлово-комунального господарства-2-29-07, 2-01-81 з позначкою ”Завжди раді Вашим пропозиціям і допомозі”.

Фото з офіційного сайту міськради — садять ще два дерева між цими живими красенями. Технології висадки дерев за відома сумнівного характеру і викликають сумнів в їх доречності навіть не у спеціаліста. Проте, можна зробити висновок, що підготувались знищити сусідні дерева на розтопку комерціних структур, відсоток від діяльності яких капає у кишеню першим особам?

 

Відео дня

Так пише мер, а ми ж маємо інше бачення. В місті вкрай назріло створення пунктів збору побутових відходів протягом доби!

По досвіду висадки туй в парку, громада збентежена, як цьогоріч відбувається озеленення. Чи є план озеленення? Чи  тільки спотворений хаос? Парк імені Пушкіна став пам’ятником бездарного керівництва нової влади. Міській макітрі має бути зрозуміло: не важливо що ти посадиш, а важливо - створити умови догляду за насадженнями. Чи мер Олександр Пузир знову буде коментувати невдале озеленення таким чином?

Пригадайте: http://33kanal.com/from-the-readers/chomu-u-kozjatini-zasokhli-tuyi-na-jaki-vitratili-10671.html

“Дійсно, загинули туї, які ми висадили весною. Скажу відверто, всі дерева засохли в одному рядку. На центральній площі дерева ростуть, і все добре. Я так думаю, що це просто якась диверсія. Набрали у пляшку води й просто пройшлись по туях соляним розчином. Але ствердувати це напевно не можу. СЕС у нас ліквідовано, й попросити відповідні служби, щоб перевірили — нема кого. Зараз не можу сказати, скільки дерев загинуло та які збитки. Ми будемо замінювати дерева на зелені. Щодо витрачених на туї коштів, то сума в рази менша ніж 300 тисяч гривень. Поки що не можу точно назвати суму, бо проводили її по різних управліннях.”

Хоча по факту — на лице бездарність, безвідповідальність, безфаховість.

Наприклад, майже під міськрадою, звідки навіть видно прапори, розташувався смітник на одній з прибудинковаих територій. Тут є все: побутові відходи, так звані тверді та знаряддя для “космонавтів” — “бульбулятори”, шприци і все таке інше.

Тут не озеленятися потрібно! Тут прибратися вже час. Не потрібно освоювати бюджет і списувати невідомі затрати, а правильно організувати функціонування служб міської ради, що займаються прибиранням території міста. Біда не в тім, що це затратно. Біда в тім, що для існуючих підрозіділів це не прибутково - нема що освоїти на карман керманичу міста?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Гость

    Как жаль, что нету фото полного срача по 8-й Гвардейской за магазином Спокуса.  Все студенты ПТУ 17 туда ходят покупать горяченькие напитки так как там их им продают и потом за магазином их же и распивают. После них куча бутылок, пакетов и ТП.  Ближащие дворы уже погрязли в этом мусоре и всем на это наплевать, что хозяйке магазина, что дворникам.  P.S. И вы еще хотите в Европу)))
  • Опомнитесь продажные

    Мэр у вас всегда плохой, а вот Кравчук святой, я хренею просто с вас.
  • Катя Чекай

    На їх мові це звучить так.Ми вміємо жити, а вони ні.
  • козятинець

    Мафік відверто займається корупцією,бізнесом,Вчиняє злочини а вся силова структура являється однією організованою бандою
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 16:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде» 18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up