На понад 10 голів райдержадміністрацій Вінниччини чекає звільнення. Козятинської теж

На понад 10 голів райдержадміністрацій Вінниччини чекає звільнення. Козятинської теж

На підпис президента України чекає ряд розпоряджень, які стосуються звільнення очільників районних державних адміністрацій Вінницької області.

Можливо таке рішення має зв’язок із проведеною реформою територіального устрою, скасуванням відповідних районів та райдержадміністрацій.

Йдеться про Є.Дубового, який очолює Барську РДА, Б.Зубчика – голова Калинівської РДА, К. Поперечного – голова Козятинської РДА, В.Скалія – голова Крижопільської РДА, М.Бевза – голова Літинської РДА, О. Чугункіна – голова Оратівської РДА, З.Бутенко – голова  Погребищенської РДА, О.Побірського – Теплицька РДА, Т.Науменко – очільниця Тростянецької РДА, О. Храновського – голова Чечельницької РДА, Г. Сінчак – голова Ямпільської РДА.

Спершу хотіли ліквідувати, потім передумали: районний терцентр передали Махнівці
Бібліотека у Козятині нарешті стане міською
На Хмільниччині — новий очільник РДА. Ним став Богдан Кузнец
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:27 Розшукують 39-річного Олександра Ігнатова. Чоловік причетний до криміналу 17:00 Нарили асфальту так, що тепер неможливо проїхати — почали ремонт на Степана Бандери photo_camera 16:18 Поради від поліцейських, як вберегти свій меседжер від шахраїв 16:05 Стоматології Козятина: де отримати якісні послуги? (партнерський проєкт) Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:30 «Усі козятинські самшити пропадають від вогнівки» 14:20 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 13:22 В пам'ять про Героя Дмитра Степанюка відкрили меморіальну дошку та посадили калину photo_camera 12:12 Дружно готували піцу з волонтерами з різних куточків України photo_camera 10:38 В Україні продовжили воєнний стан та мобілізацію 09:20 Кредитна історія що це та як виправити кредитну історію (Новини компаній) 09:15 Вона — реабілітолог, а він — воїн ЗСУ: зворушлива історія кохання Марії та Євгена 08:26 Перша тисяча пакетів зі смачними голубцями від махнівських господинь поїхала на фронт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up