Не платять за блакитне паливо: найбільше боржників у Вінниці, Калинівському та Козятинському районах

Не платять за блакитне паливо: найбільше боржників у Вінниці, Калинівському та Козятинському районах
  • Станом на перше березня 2021 року борги побутових споживачів природного газу «Вінницягаз Збут» складають 457 млн грн. Про це повідомляють у пресслужбі підприємства.

Найбільше заборгували за блакитне паливо у Вінниці, Калинівському та Козятинському районах. В середньому заборгованість на одне домогосподарство становить 1904 грн. Антирекорд серед божників – 124 тис. грн. на одну сім’ю.

– На сьогодні вчасно не розрахувались за блакитне паливо близько 45 тисяч клієнтів компанії. 10% з них мають прострочену заборгованість за попередні місяці. Наші юристи цьогоріч вже подали до суду 405 заяв про стягнення заборгованості на загальну суму понад чотири мільйони гривень. Проте під час карантину жодному клієнту «Вінницягаз Збут» не нарахували пеню за невчасну оплату, а також  не припинили газопостачання, – коментує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ігор Машталер

    не можу зрозуміти 124тис.боргу,відключають за менше????
  • Андрій Карась

    там половина приписали вигадані борги зе ж шарашкіна контора
  • Наталия Співаченко

    А нічо що тільки принесли квитанції і в цей же день висить список боржників за цей місяць,то це як?в квитанції вказано оплатити не пізніше 25 числа.
  • Татьяна Зубрицкая

    Мабуть тут сидять так звані "борги" за домальовані газзбутом, але не використані споживачем, куби?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:33 Повідомили, які автобуси їздитимуть у нашій громаді у Провідну неділю 17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up