Нове покоління вчителів — Катерина Лукашук

Нове покоління вчителів — Катерина Лукашук
  • У Козятинському ЗНВК І-ІІІ ступенів “Школа-інтернат-гімназія” ім. В. М. Підгорбунського з 2011 року працює Катерина Лукашук.
  • Їй 29 років.
  • У школі викладає трудове навчання у дівчат та інформатику.

Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені М. Коцюбинського за спеціальністю - вчитель трудового навчання та основ дизайну. Каже, що, навчаючись ще у школі, мріяла стати вчителем і мрія здійснилася.

 

Катерина Володимирівна з династії вчителів. Її батько — Володимир Леонідович Ковальчук був директором школи у с. Юзефівка, а потім у с. Флоріанівці. Мама - Людмила Іванівна Ковальчук вчителювала у школі-інтернат-гімназії, де зараз викладає її дочка. Педагогічний стаж пані Людмили — 28 років. Вона - вчитель-методист, має вищу категорію, призер обласного конкурсу “Учитель року”, навчала дітей фізики, математики, астрономії та інформатики.

Відео дня

У екслюзивному інтерв’ю газеті “RIA-Козятин” пані Катерина розповіла, що одружена з Олександром Лукашуком, який за дипломом вчитель історії та правознавства. Мають донечку Злату (4 роки), яка ходить у садочок школи-інтернат-гімназії.

— Садочок мені дуже подобається, адже наша школа, не просто школа, а цілий комплекс, де діток розвивають з трьох років та ними займаються найкращі вихователі та викладачі, — каже Катерина Володимирівна. — Я - випускниця даної школи. Навчалася в ній з 5 класу, коли заклад ще був “Школою-інтернатом”. Шкільні роки згадую із задоволенням. Особливо приємно, що улюблені вчителі, які мене навчали, є сьогодні моїми колегами.   

У цьому навчальному році Катерина Лукашук — класний керівник 6-В класу.

— Для мене мої дітки - найкращі, — стверджує вона. — Хоч інколи з ними буває важкувато, але ми знаходимо спільну мову. Їх у мене 20, стільки ж різних характерів, які потрібно вивчити і навчитися спілкуватися з ними. Мої шестикласники вміють і допомагати, і співчувати, і гарно проводити позаурочний  час.

Про побажання навчальному закладу, колегам і учням, вона сказала, що гімназії бажає процвітання та розвитку. Колегам — міцного здоров'я, натхнення, невичерпної енергії, нових звершень у праці. А учням школи — навчатися так, щоб вчителі пишалися, що навчали таких учнів. Рідній Україні і українському народу від усієї душі бажає мирного і світлого неба, миру та впевненості у завтрашньому дні.

Ось такі вони — представники нового педагогічного покоління Козятинщини.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up