Олександр Пузир: «Збили виборчу кампанію ще до старту»

Олександр Пузир: «Збили виборчу кампанію ще до старту»
Рішень, якими пишаюсь, багато: нова система збору та сортування сміття, ремонти у школах, садочках, будівництво спортивних об'єктів, новий будинок культури, нове освітлення, нові тротуари і т. д. Всього не назву.
  • Відверто. Про «горох», який швидко приїдається, плани, які не вдалося втілити у життя, та про те, чому пішов в останній момент до «слуг», розповів поки ще діючий міський голова в ексклюзивному інтерв'ю для «RIA-Козятин»

Вже зовсім скоро Козятинську ОТГ очолить нова команда, на чолі з новою головою. Вибори закінчились, офіційні результати голосування готові та озвучені. Розпочнеться нова сторінка у житті козятинців. Якою вона буде — покаже час.  

П’ять років «біля штурвала корабля» був Олександр Пузир. Які в нього плани в останні робочі дні, про що шкодує і чим пишається та які побажання дав новій міській голові?

Чому ви балотувались від ПП «Слуга Народу»?

Відео дня

— Після того, як мене було «зненацька» перед виборами виключено з «Батьківщини», постало питання про подальше балотування. Самовисуванцем не можна, тому що міський голова без команди – ніхто. Чому від «Слуги Народу»? Тому що була можливість отримати підтримку на рівні області та держави, у тому числі і фінансову. Наприклад, міст на вулиці Білоцерківській, або, наприклад, по програмі «Велике будівництво». Чи зможе отримати таку підтримку нова голова, побачимо.

Що плануєте зробити в останні робочі дні на посаді міського голови?

— Як і завжди, працювати. Якщо ви вже трішки відпочили від виборів, то побачили, що по місту продовжуються роботи з прибирання, утримання територій у чистоті. Деякі звернули увагу на нове, ЛЕДівське освітлення вулиць. Ось цим і займаюсь. 

Про яке рішення на посаді голови ви шкодуєте, якщо таке є, та яким пишаєтесь?

— Так, є. Але швидше не рішення, а відсутність рішення про запровадження соціальної картки козятинця. Рішень, якими пишаюсь, багато: нова система збору та сортування сміття, ремонти у школах, садочках, будівництво спортивних об'єктів, новий будинок культури, нове освітлення, нові тротуари і т. д. Всього не назву.  

Як думаєте, чому виборці віддали свої голоси за іншого кандидата?

— Виборці є різні. Одним сподобалась програма, наприклад, що за рік буде вирішене питання з водою, шляхом буріння свердловин у кожному дворі. Іншим, навпаки, не сподобалась моя програма, тому що хочеться, щоб швидко і все відразу було зроблено, а так, на жаль, не буває.

Як поясните результати опитування, яке провів «Центр правового консалтингу» на замовлення штабу ПП «Слуга Народу»? 

— Результати опитування були розраховані, виходячи з явки 45% виборців. Нагадаю, реальна явка склала 37%.

Чи вплинуло на результати голосування відтягування реєстрації в ТВК вас кандидатом на посаду міського голови?

— Насправді під час виборів застосовується безліч технологій для перемоги. Одна з них створити проблему конкуренту, щоб «збити» виборчу кампанію ще до старту. Заставити гаяти час. Контролюючи членів міської виборчої комісії, пані Єрмолаєва якраз і застосувала таку технологію.

Серед козятинчан ширяться чутки, що під час виборів мав місце підкуп виборців. Як прокоментуєте?

— Питання досить цікаве. Так, підкуп виборців дійсно був, причому досить масовий. Але про це трішки пізніше. Щоб ви зрозуміли, я вважаю, навіть з урахуванням результатів виборів, що я маю найвищий рівень довіри козятинців.

Ваші побажання новій міській голові?

— «Горох», який ви роздавали перед виборами, людям швидко приїдається. І вже через місяць від вас будуть очікувати стратегічних рішень на 2021 рік. Запам’ятається перший і останні роки. Не починайте своє правління з пошуку необлікованих земель для себе. Варто просто продовжити і не втратити того, що було зроблено за попередні 5 років. Пам’ятайте, нас стало більше, тому у 2021 році потрібно не забути і про села.

Не шукайте «договорняків» між депутатами. Повірте, з часом все стане на свої місця. Ніхто з обраних депутатів, і я у тому числі, не буде проти необхідних громаді рішень: дороги, вода, ФАПи і школи по селах, медицина. Ось з цього і почніть. Бажаю, щоб через п’ять ваших років керування містом, вас не порівнювали з Пузирем, а згадували за щось чудове, що було зроблено вами.

 Які маєте плани на майбутнє?

— За п’ять років не мав повноцінного відпочинку, тому місяць відпочину. Підтягну домашні справи, а далі буде видно. Не хотів би наперед озвучувати.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Л.Шевчук

    Сповідь збитого льотчика. Усі ремонти і будівництва здійснювалися не за гроші пана Пуриря, а бюджетні чи грантові. як у О.Пузиря вистачає совісті ставити собі в заслугу витрачання коштів?  Герой в кріслі , підписує видаткові накладні. Це має назву  досягнення? Раніше досягненням були вирахувані планети і зірки, нові елементи таблиці Менделеєва,   новопридумані речі, технології. ліки, обладнання, шедеври літератиру і музики. А у  мера-лузера -  підмахування папірців та гульки в відділі політики. Пшов вон, трєпло!
  • Valentina Mandziuk

    Цікаві і нас люди. Як був мером хвалили, дякували. Як вже не мер облили брудом і щасливі . Чого такі незадоволені? В місті дійсно багато змін. Так, проблем залишилось ще більше. Але не треба поливати брудом. Починайте з себе будувати гарне місто . Критикувати не важко, важко робити. Сподіваюсь новий міський голова відповідатиме всім вашим вимогам. Дай йому Боже здоров'я з нашими гарними людьми. Бажаю всім перш за все залишатись людьми.
  • Ирина Орлова

    Ой, Олександре Дмитровичу......згадав би краще своє бажання змінити місто на краще.... А весь час правління хто звертав "стрілки" на ОГ? Це не ми...то ОГ...
    Ох...бл...ін як заговорив)))
  • Татьяна Войтко

    Що грошове місце не хоче упустити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up