Парубок року — Микола Оліференко зі школи №9

Парубок року — Микола Оліференко зі школи №9

Про Миколу Оліференка газета  “RIA-Козятин” розповідала раніше, як про талановитового співака. І ось учня школи № 9 на фестивалі “Травневий зорепад”, де визначали кращих дітей Козятинщини, оголосили переможцем в номінації “Краща дитина року”!

Сам факт свідчить про те, що переможець такої премії має як природній дар, так і старання наполегливої праці. Що й підтвердив він сам при зустрічі з журналістами. Виявляється, що маючи природній дар до співу, Микола займається спортом та туризмом. Він — учасник різних вікторин та змагань. Як нагороди, має дипломи і грамоти лауреатів обласних конкурсів “Сурми звитяги” та “Пролісок надій”. Їздив на змагання з футболу та баскетболу. Любить подорожувати з друзями.

“Як ти досяг такого визнання, школяр?” — запитали ми у Миколи.

— Спів маю від природи. У всьому іншому — пощастило з батьками, школою, вчителями, друзями. Батьки дали життя і можливість добре вчитись. Школа і вчителі дали освіту і знання. Друзі дали розуміння ситуації.

Відео дня

За словами Миколи, він любить усі предмети, адже вони потрібні, раз є в шкільній програмі.

Що ж дала школа нашій “кращій дитині року”?

— Поки що тільки знання, — каже Микола Оліференко. — Та думаю, що дасть путівку в майбутнє. Зараз думаю над тим, щоб добре закінчити школу. Потім думаю вступати в Одеську мореходку. Батьки не проти. Я ж казав, що з ними пощастило — мої думки з їхніми рідко розходяться. Я вдячний їм, що вони мене завжди розуміють.

Приємно, коли діти своїх батьків вважають авторитетами. Та якщо по справедливості, то батькам пощастило з сином, школі зі школярем, вчителям з учнем, друзям - з другом.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up