Переписала квартиру — смерть прискорилась

Переписала квартиру — смерть прискорилась

Про бабцю  Женю Дрьоміну, над якою знущався син, і вона жебракувала в різних місцях нашого міста, газета повідомляла

Син загадково помер і “опікунство” над нею взяв священик Микола з села Козятина. Та оформив документально тільки квартиру. Відносно опіки — пообіцяв, навіть у нас в редакції, глядіти стареньку на совість (про що є відповідний запис). Було це влітку.

Коли старенька ще спілкувалася зі своїми сусідами, вона казала, що батюшка робить все по-божому. Можливо й так. Тільки від початку опіки вона була постійно під замком у власній квартирі. Її замикав опікун. Ходили навіть чутки, що угоду опікунства жінка хотіла розірвати. Та офіційно ніхто не підтвердив, що був такий факт. Коли мешканці будинку сусіди баби Жені зустрічали священика і запитували, як там вона, він відповідав - добре. Добре, то добре, хіба хтось проти, коли бідовій жінці на старість посміхається удача.

Та 29 жовтня вранці бабця Женя померла. Здавалося, що сусіди попрощаються з покійною в її квартирі під вечір, чи на другий день. Тільки не так сталось, як гадалось. У понеділок, 30 жовтня, о 8 ранку до під’їзду, де жила баба Женя, під’їхав бус і через декілька хвилин покійну винесли в простирадлі і помістили в автівку. Повезли зразу на кладовище. За декілька хвилин її поховали. Те, що померлих хоронять, цілком  природно. Але чому хоронять о 8 годині ранку, коли для покійних час поховання 14 година. Чому не дати сусідам попрощатися з покійною навіть на дворі біля під’їзду? Така утаємниченість наводить на різні роздуми. І часом не безпідставні.   

Відео дня

Проводимо журналістське розслідування для з’ясування всіх обставин. Хто хоче долучитися, володіє будь-якою інформацією, зв’язуйтесь з нами через телефон гарячої лінії (068)308-01-25.

https://koziatyn.info/lyudi/koli-zhebrakuvala-ne-pomichali-10614933.html

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up