Політика і концерт від Юлії Тимошенко (оновлено)

Політика і концерт від Юлії Тимошенко (оновлено)

Фото- відео репортаж із зустрічі козятинців з лідером ПП "Батьківщина"

Новий курс за старою схемою

У вівторок, 23 жовтня, на зустріч з Юлією Тимошенко прийшло до півтисячі людей. Не всі, звичайно, були її виборцем. “Новий курс України”, з яким лідерка “Батьківщини” йде на вибори президента, прийшли послухати і її опоненти. Були там помічені прихильники “Самопомочі”, “Нашого краю”, “Громадянської позиції”, “БПП”.

До позитиву виступу Юлії Тимошенко можна віднести, що вона красива жінка, відмінний оратор, і перший раз ми почули від неї, що Росія агресор. Вона підтвердила, що медична реформа проведена в Україні, як афера.

З її виступу можна робити й інший висновок: у Козятині можна говорити все, що завгодно — в Кремлі не почують. Щодо корупції, як з нею буде боротися, вона продемонструвала у Верховній Раді, коли намагалися зняти недоторканість з сепаратиста і корупціонера Вілкула. Перед голосуванням Юлія Володимирівна покинула зал засідань...

Відео дня

Говорила гостя на площі стільки, що почути, чим живуть козятинці, у неї не вистачило часу. Їй мешканці міста з запитаннями передали папірці, які озвучені не були. Відомо, що в переважній більшості запити залишаються так і не прочитаними політиками.

То чим “Новий курс України” відрізняється від “жити по-новому” від ”Солідарності”? І куди дівся “Український прорив”, з яким йшла Тимошенко раніше на вибори?

Говорила вона за не справедливу ціну газу. Тільки чомусь мовчала, коли взнала, що подорожчання ціни на газ буде (як і ми всі знали), але, як політик з досвідом, заговорила після його здорожчання.

Скаржилась гостя нашого міста, що її команду всіляко добивають. Тут не можемо погодитись з пані Юлією. Не зрозуміло, який етап лідерка “Батьківщини” мала на увазі. Якщо період президентства Ющенка, то тоді більша половина БЮТу перебігла до Партії регіонів. Такі як зрадники Олійник, Королевська, правник Портнов і везун лотереї Ляшко. Тоді це назвали очищення рядів партії. А насправді повтікали ті, які полюбляли корупційні схеми. Якщо про період президентства Порошенка, то “Батьківщину покинули Турчинов, Яценюк, Парубій, Аваков та інші, які перебралися в Народний фронт. Скоріше, просто почистили ряди її партії

У питанні зміни Конституції, яку Юлія Володимирівна хоче змінити, також є питання. І діюча Конституція не погана, якщо її виконувати. Надра належать народу України. Якщо застосувати закон прямої дії, то газ не 8.50 і навіть не 6.96. Джерелом влади в Україні є народ. Навіщо міняти те, що прописано добре, тільки виконуй. Економіку потрібно піднімати, а не Конституцію міняти. Буде президент чи канцлер правити країною, різниці нема.

І так, майже по всіх питаннях — говорить правильні речі, тільки дії її зовсім інші.

Взагалі дощ не намочив нікого, хто прийшов на площу. І це добре. Співав представник шоу-бізнесу Олександр Пономарьов.

Добре запам’ятався початок виступу, коли жінка, яка стояла близько до сцени, емоційно випалила: “Що ти там пи*диш”. Пані оратор у мікрофон скерувала: “Заберіть п’яну жінку, подивіться за нею”. Чисельна охорона жінку вивела з юрби...

  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

  • 123

    Ну що це за відеозвіт ривками по декілька хвилин чи секунд?
  • Вова Полічков

    Вигідне прикриття  з Пономарьовим  створила красиву картинку яку будуть транслювати на інтері. А чому ігнорували свого лідера  районні бютівці  та вся політична челядь району?!Ялова безпринципність чи  побоялись що вишвернуть з нагрітих місць?

    Софія reply Вова Полічков

    тут все по суті:Візит на Вінниччину через Козятин
    Посилання на джерело: https://kazatin.com/Vid-Chytachiv/vizit-na-vinnichchinu-cherez-kozyatin-10734223.html

    Софія reply Вова Полічков

    Тут все по суты виклали: Візит на Вінниччину через Козятин
    Посилання на джерело: https://kazatin.com/Vid-Chytachiv/vizit-na-vinnichchinu-cherez-kozyatin-10734223.html

  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up