Привіт Стецюку: підхід учнів до училища небезпечний

Привіт Стецюку: підхід учнів до училища небезпечний

Гості, які приїхали на 140-річчя закладу залишилися з сумними враженнями

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернувся колишній випускник нашого училища залізничного транспорту Микола Анатолійович Пасічник. Він навчався в Козятині в далекому 1967 році. Тоді цей навчальний заклад називався “ГПТУ”.

— Я був присутній на 140-річчі училища третього жовтня поточного року і надивився на дуже страшну картину, — збентежено почав своє звернення пан Микола. — Біля училища немає знаків для переходу дітей, машини не зупиняються, особливо іномарки на бляхах. Там якийсь водій влетів в юрбу дітей! Слава Богу, що вони розбіглися. Але порушник правил дорожнього руху почав кричати на дітей, що вони придурки, недоумки: “Як ви ходите, тут не можна ходити!” А куди дітям дітися? Тротуари вузенькі, їх майже немає, ні пішохідного переходу, ні знаку немає. Я не знаю, як буде далі. Діти — наше майбутнє…

За словами пана Миколи, йому скоро 70 років. Він інвалід, заслужений працівник залізничного транспорту. Проробив на залізниці 42 роки, навчався також у Жмеринському відділенні, потім працював у Козятині і ніколи такого жаху, як по вулиці Катукова навпроти училища не бачив.

Відео дня

— Потрібно щось робити, знаки поставити! Адже це може призвести до трагедії! Куди дивиться міська влада, міська поліція? Біля навчальних закладів, дитячих садочків повинні бути відповідні знаки, які регулюють дорожній рух.

Нагадаю нашим слухачам, що тему безпеки руху студентів до навчального закладу газета “RIA-Козятин” піднімає регулярно. Реакції з боку директора пана Стецюка немає. Пане Андрію, можливо досить дбати тільки про свій кабінет-музей з грамотами? Пора подумати про учнів.

Питання козятинських доріг піднімалось неодноразово:

https://koziatyn.info/Podii/dorogi-u-kozyatini-stanut-bezpechnishimi-10456575.html

https://koziatyn.info/DTP/chi-vvazhaete-vi-perehrestya-avariyno-nebezpechnim-i-chomu-10626614.html

https://koziatyn.info/Podii/98-dorozhnih-znakiv-u-kozyatini-10559668.html

Взагалі знаків нема по всьому місту

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up