Скоро канікули. Які маємо результати у навчанні за рік?

Скоро канікули. Які маємо результати у навчанні за рік?
  • Підсумки. У Козятинських навчальних закладах наступного тижня розпочинаються літні канікули. Останній день навчання — 31 травня.
  • Розпитали у начальника управління освіти Інни Мадей, як пройшов цей рік, скільки маємо медалістів та чи будуть останні дзвоники і випуски

Наближається до закінчення 2022-2023 навчальний рік. Він був нелегким, з тривогами, відключеннями світла, переплетений онлайнами та офлайнами. Але попри все наші діти навчалися, брали участь в олімпіадах, творчих конкурсах, подавали роботи на конкурс-захист Малої академії наук. За словами Інни Мадей, цього року в усіх закладах освіти Козятинської міської територіальної громади навчальний рік закінчується однаково — 31 травня. 

Навчальний рік закінчують:

  • Відео дня
    /li>

Що ж стосується останніх дзвінків, то їх будуть проводити у форматі, вибраному закладом освіти. Тут не має обмежень і кожен ліцей чи гімназія обиратиме свій варіант заходів. Те саме стосується і випусків. Такої святкової атмосфери, яка була до коронавірусу та війни, не буде. Хоча батьки та випускники можуть відзначити цей день теж у тому форматі, який обере навчальний заклад.

Документи про освіту учні 9 класів отримають 8 червня, одинадцятикласники — 15 червня.

— З початку російського вторгнення освітній процес в Україні суттєво постраждав, — розповідає Інна Мадей. — Пандемія коронавірусу, а зараз повномасштабна війна, суттєво обмежили можливість дітей фізично відвідувати школу й тим самим підштовхнули освітян до пошуку нових форматів навчання. І коли під час пандемії COVID-19 основним завданням було обмежити фізичні контакти, щоб мінімізувати розповсюдження вірусу, то в умовах війни перед директорами закладів та місцевими громадами стоїть завдання зробити освітній процес безпечним, не втративши якості. Тому в усіх закладах освіти Козятинської міської  територіальної громади були облаштовані або орендовані найпростіші укриття, якими мали змогу користуватися здобувачі освіти та колективи закладів. Змішане навчання, навчання у декілька змін — реалії сьогодення.

Нагадаємо, уроки раніше, перерви коротші — розповідали про зміни у навчанні козятинських шкіл

Читайте також:

Серед 20 переможців на всеукраїнських учнівських олімпіадах є вихованці Козятинського ліцею №1

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up