"Свіжий" кримінал: втік з інтернату, пішохід-наркоман, їхав між вагонами потягу

"Свіжий" кримінал: втік з інтернату, пішохід-наркоман, їхав між вагонами потягу

Кримінальна хроніка

Вкрали металошукач

25 квітня вночі пограбували козятинчанина. Злодій прокрався у гараж через підбір ключів. Поцупили металошукач, котушки до металошукача, електрорубанку, досмотрового пінпоінтера, домкрата 20 т та шурупокрута.

Втік з інтернату

Відео дня

Того ж дня вінничанка повідомила до поліції про те, що зі школи-інтернат с. Самгородок втік її пасинок, 2002 р.н. Хлопця знайшли у сестри, що на Хмільниччині.

Бешкетник на залізниці

28 квітня поліція отримала виклик на залізницю — на потязі сполученням «Кишенів-Москва», між вагонами, їхав хлопець. По прибуттю поліціянти перенаправили виклик до чергового по вокзалу станції «Фастів». Мовляв, подія виявлена за межами ст. «Козятин» в сторону Києва.

Домашнє насилля

У Вернигородку п’яний чоловік побив та обікрав співмешканку. Вирвав з її руки мобільний телефон і втік. Поліція шукає порушника закону.

Вкрали казанки

Першого травня в Іванківцях обікрали дачу. Злодій пробрався в будинок через вікно і поцупив 4 чавунних казанки та металеві ваги.

Пішохід-наркоман?

У Козятині, по вулиці Шевченка, під час несення служби екіпажем 1040 роти №3 УПП у Вінницькій області, було зупинено підозрілого пішохода. В ході спілкування у козятинчанина знайшли паперовий згорток, у якому містилася речовина, схожа на наркотичну.

Підпалили трактор

У Миколаївці охоронник СВК «Дружба» звернувся до поліції. Невідомі особи намагались підпалити самохідний оприскувач - Джон дір 4730. Колеса трактора облили легкозаймистою рідиною. Проводиться перевірка.

Читайте ще:

Пограбували залізничні колії, магазин та будинок. Куди ще викликали поліцію?

Щоб їх спіймати, не вистачає одного дзвінка. ТОП-10 людей з кримінального розшуку



 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 «У парку дуже часто відпочиває молодь, тому це як полотно» photo_camera 17:56 На храмовому святі владика молився, розповів цікавих історій і жартував. 17:40 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 17:17 Діти, які повернулися до сімей, отримали допомогу та знання про кібербулінг photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для чоловіків, які ухилятимуться від мобілізації 15:55 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 13:41 На Козятинщині висадять дві трояндові Алеї Слави 12:32 Як уникнути віялових відключень світла? Поради козятинчанам 10:36 Міністерство у справах ветеранів України запускає «Єдину ветеранську лінію» 10:32 Україна вчора відбила чергову атаку росіян: 95 бойових зіткнень та 10 збитих Shahed 09:22 Цей день в історії, 10 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up