Таємниця полювання на відьом в Махнівці

Таємниця полювання на відьом в Махнівці

Анонс (фр. Annonce - публічне сповіщення) - попереднє оповіщення про те, як протистояти, чинити опір

Вам просто хочеться приємно провести час за легким невимушеним спілкуванням? Ми обговоримо ці питання разом і ви точно дізнаєтесь купу цікавих цікавинок один про одного. Як на це вплинули відьми?

Найбільша проблема України в с. Махнівка — це відьми. негативної дії відьми ?

Як вирахувати відьму?

Відео дня

Проходячи вулицею мимо будинку відьми, плюньте назад. ... Традиційно роблять це на Великдень. Беруть дикий мак-сіянець (зерна) і, коли люди виходять із церкви, сиплють ... Ці знання можна повернути як на добре, так і на лихе.

Це лише АНОНС про наступну публікацію.

Коментарі (2)
  • Влад Лісовий

  • Влад Лісовий

    Пишіть адреси фото будинків де на Ваш погляд мешкають відьми.Ананонімність для мешканців Махнівки гарантуємо. васаб вайбер 067 410 44 74. телефонувати спілкуватись небезпечно.Вся суть прослушки доступ до мікрофона.ПовідомленнЯ не перехоплюють сяк.Прочитав що адресат отримав видаляйте у себе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up