Темно по дорозі на село Козятин: просто лампочки перегоріли...

Темно по дорозі на село Козятин: просто лампочки перегоріли...

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулися мешканці села Козятина. Вони повідомили, що як тільки закінчується місто, починається суцільна темрява по дорозі на село Козятин. У темну пору доби добиратися з роботи дуже важко.

`

За роз’ясненням ситуації журналіст звернувся в сільраду. Голова сільської ради Тетяна Катеризюк сказала: “Коментувати тут нічого! Освітлення є. Якщо перегоріла лампочка, то я її ставити на стовп не полізу”.

Залишається чекати на добродіїв, які замінять лампочки. Тільки навіщо ж пані Катерезюк крісло голови села зайняла? Тільки громада спільними зусиллями може підняти її дупу з того крісла та змусити подумати і про людей, а не тільки про квітник біля сільради. А може втрутяться в ситуацію заступники голови РДА чи радники (статні та, на жаль, манекени)?  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • андрей

    Каждый месяц мы платим за обслуживание видродженям нашего дома. Помимо того, что приходится по счетчику оплачивать электроэнергию и воду, мы платим еще и квартплату. Однако никаких услуг от видродженя не видим - во дворах и подъездах грязь, постоянные проблемы с водоснабжением , . Подскажите, какие услуги коммунальные предприятия должны оказывать  в обязательном порядке при условии оплаты счетов?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up